Päivän kysymys: mitä teit kesän ensimmäisenä päivänä?

Toimitus

Viikonloppuna alkoi kesä, ja lämpö helli lilyläisiä ympäri Suomea.

Oh Sweet May! -blogissa istuskeltiin hiekkarannalla postikorttimaisemissa. Mun elämä, milloin siitä tuli näin (ihana) -blogissa syötiin aamiaista ulkona ja ehdittiin vaikka mitä muutakin kivaa. Asikaine-blogissa käytiin katsomassa lehmien laitumellelaskua, ja ..ja vaikka vaeltaisin pimeässä.. -blogissa haettiin sanomalehti postilaatikolta ensimmäistä kertaa paljain varpain.

Mitä sinä teit kesän ensimmäisenä päivänä?

 

Kuvat: Oh Sweet May!, Mun elämä, milloin siitä tuli näin (ihana), Asikaine, ..ja vaikka vaeltaisin pimeässä..

Kommentit

MariWLZ
The Good Vibes

Täällä laitettiin parvekepuutarha pystyyn ja syötiin yksin puolikas mansikkakermakakku :D

CougarWoman
CougarWoman

Syötiin kanssa aamiainen ulkona (omassa puutarhassa), sen jälkeen mies riehui puutarhassa (lue: kitki rikkaruohoja ja istutteli yrttejä) ja minä lököttelin meidän lounge-setissä selaillen laiskasti aikakausilehtiä, juoden omatekemää minttuvichyä (lue: perusvichyä johon mintunlehtiä ja jäitä - nam nam) ja keskityin olemaan tekemättä yhtään mitään

Iltapäivästä vielä grillattiin ja nyt istun hummerina töissä. Kerroin 30 ei pelastanut... 

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Ulkoilutin kissoja http://www.lily.fi/blogit/tassuja-ja-topposia/kesapaivan-kunniaksi-narun-jatkona

Kävin myös laskemassa muurahaisia ja keräämässä keppejä aarteita lähimetsässä, sekä join kahvia ja luin kirjaa parvekkeella.

Oranssinen

http://www.lily.fi/blogit/lakatut-varpaankynnet-50-shades-lady/ihana-ihana-aurinko

Eli kun olin ensin penkonut kaikki kaapit läpi ja löytänyt kesätoppini ja sortsini fixailin pihaa & kuisteja, söin tämän kesän ekan aamupalan ulkona.

Imin itseeni D-vitamiinia!

Suvi K.
Sisunainen

Kävin salilla ja vedin tosi hyvän jalkatreenin. Karua mutta totta. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Makasin sohvalla ja halusin kuolla. Tänään yritin piristyä ja lähdin kaupungille. Halusin edelleen kuolla. Tervetuloa työttömän, yksinäisen ja masentuneen kesään. Jippii.

anni panni
Elämää Hesassa

Makasin sisällä ikkunat kiinni, pärskin, niistin, raavin ja kiroilin. Siitepöly, sinä paskiainen.

Toimitus
Toimitus

Anni panni, lääkitys kuntoon! Lääkäriltä saa nykyään kolmannen polven antihistamiineja, jotka ovat pitäneet mut koko kevään oireettomana tästä ennätyspölytyksestä huolimatta. T. Kati, entinen kohtalotoveri

anni panni
Elämää Hesassa

Just soitin lääkärille! Täähän on kuulemma joku pahin kevät naismuistiin. Mulla aiempina vuosina oireet on olleet kohtuullisia, tänä vuonna kavalkadiin on tullut mm. eksoottisen astmahenkiset yskä ja hengenahdistus :) (onpahan tekosyy jättää lenkki väliin)

Mixed

Kävin Helsingissä ostoksilla ekaa kertaa sitten yläasteiän, ja ostin ihanat Minna Parikan pupuballerinat (jotka kyllä taitavatkin olla liian pienet, onneksi otin tänään töihin varakengät mukaan). Sen jälkeen lähdettiin poikakaverin kanssa Tallinnaan mun lukiokaverin luo, jonka kanssa syötiin hyvin ja juotiin mojitoja kattoterassilla. Ei hullumpi päivä :)

Kommentoi