Päivän kysymys: Mitä tekisit jos voittaisit lotossa?

Toimitus

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Jämsäläiselle kymmenen hengen kimppalottoporukalle paukahti kunnon joululahja, kun he voittivat yhteensä 17,8 miljoonaa euroa. Onnea heille voitosta! Pistäähän tämä meidät muut pohtimaan, mitä sitä tekisi jos lottovoitto osuisi kohdalle... Ottaisitko lopputilin, lähtisitkö unelmiesi reissuun, maksaisit velat pois, ostaisit lahjoja läheisille ja itsellesi vai uskoisitko jatkavasi arkea kuten ennenkin ja säästäväsi pottia pahan päivän varalle?

 

Miten muuttaisit elämääsi, jos sinusta tulisi miljonääri?

Kommentit

Miiza

En ottaisi lopputiliä. Työ on tärkeä elementti elämässä muunkin kuin rahan vuoksi. Luultavasti eläisin kuten aiemmin, tosin hankkisin omakotitalon ja uudet autot meille, mutta muuten meno jatkuisi entisellään. Ehkä ulkomaille ja kaukomaille tulisi matkustettua useammin..

Vierailija (Ei varmistettu)

Maksaisin asuntolainan pois ja ottaisin omaa lomaa 4 viikkoa ja lähtisin kaakkoisaasiaan!

Tove Janssonin tytär

Maksaisin perheeni lainat pois, jonka jälkeen perustaisin tuotantoeläinten turvakodin. Muutenkin käyttäisin rahat eläinoikeus- ja ympäristönsuojelutyöhön.

Vierailija (Ei varmistettu)

Taitaisin ottaa lopputilin, koska olen miettinyt työelämästä kotiin irtautumista muutenkin. Olisi sitten aikaa ja rahaa miettiä mitä haluaa tehdä :)

Oranssinen
50 shades of a Lady

En usko että elämäni muuttuisi sen näkyvämmin. En pidä "ökyautoista", veneistä, timanteista ja rakastan  kotiani. En periaatteesta maksa mistään "merkkilisää", joten ostotottumuksenikaan eivät muuttuisi.

Asuntovelan jäljellä olevan kymppitonnin maksaisin pois, eikä minulla muuta velkaa olekaan, koska vastarannankiiskenä en ikinä lainarahalla ole mitään ostanut. Jos en säästämällä jotain ole pystynyt hankkimaan, olen ollut ilman.

Ostaisin pienen talon Kreetalta ja viettäisin siellä osan vuodesta hemmotellen psoriaasisken runtelemia niveliäni ja ihoa :)

Läheisteni velat maksaisin pois ja lapsille pistäisin pystyyn rahastot tulevaisuuden varalle...

Tylsääkin tylsempää!

riinuskaaa (Ei varmistettu)

Kävisin koulun loppuun ja pysyttelisin osa-aikatyössäni, kunnes valmistuttuani lähtisin pidemmäksi aikaa reissuun jonnekin ulkomaille. Maksaisin vanhempieni lainat ym. velat. Haluaisin säästää rahoja myös tulevaisuuteen ostaakseni hulppean asunnon ja auton.

Iiii (Ei varmistettu)

Maksaisin tämänhetkisen opintolainan pois, muuttaisin keskustaan ja lähtisin reissuun. En usko, että elämäni muuttuisi kovin radikaalisti. Olisi tietysti ihanaa, että voisi ostaa aina halutessaaan luomua ja laadukkaampia vaatteita kuin nykyisellä opiskelijabudjetilla. Suurin osa rahoista menisi säästöön tulevaisuuden asuntoa ja matkustelua varten.

Nata - White Trash Disease

reilu miltsi ei pk-seudulla näillä asunnon hinnoilla riittäisi kovin pitkäksi aikaa.. ostaisin isomman kämpän ja jatkaisin normisti duunissa. näkyyks lottovoitot verotuksessa? vauva.fi-palstalaisilla voisi olla hauskaa ens vuoden lopussa, kun tulot julkaistaan ;DDD jep, olen ajatellut tätä asiaa astetta pidemmälle hehheh

Oranssinen
50 shades of a Lady

kukapa sitä enää perusLottomiljonääriksi halajaisikaan kun Eurojackpot (vai mikä se on??) jakaa kymmeniä miljoonia...

Nata - White Trash Disease

*insinööri laskee todennäköisyyksiä.

en, en vieläkään ala lottoamaan. money not well spent. onkohan kukaan paljon lottoava koskaan laskenut kuinka paljon rahaa siihen menee? sais sen miltsin säästettyä, kun vain lopettaisi rahan tuhlaamiseen turhuuksiin. 

Oranssinen
50 shades of a Lady

Toisen turhuus on toiselle välttämättömyys ;)
Ja mitäpä jos vaikka lehmä tippuis taivaalta niskaan just kun olisi sen miljoonan saanut säästettyä? Hukkaan (hautaan) mennyttä olisi koko säästäväisyys.

Nata - White Trash Disease

tarkoitin, että todennäköisemmin sais miltsin säästämällä kuin voittamalla lotossa.

CougarWoman
CougarWoman

Jos oikein rutkasti voittaisin, järjestäisin kaikille kavereille bileet jossain kaukana ja lämpimässä (maksaisin siis myös matkat ja majoituksen). Maksaisin asuntolainan pois ja sanoutuisin heti irti töistä - ehkä kuitenkin menisin jonnekin vapaaehtoistyöhön eläinten parissa. Ensin tosin lähdettäisiin useammaksi kuukaudeksi reissuun. 

Kun ei ole perillisiä, ei ole myöskään tarvetta säästää pahan päivän varalle - kaikki vaan menemään ennenkuin kuolema korjaa! :D 

bbq

shoppailisin törkeästi ja lähtisin matkalle. arki pysyisi kuitenkin samana. uskaltaisin toteuttaa unelmiani helpommin, koska raha tuo turvaa ja vakautta elämään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos voittaisin jatkaisin todellakin normaalia arkea, pitäisin vain ehkä enemmän lomia, muutama viikko talvella ja pari kuukautta kesällä ois ideaali :) En kyllä oikeasti osaa sanoa jaksaisiko ns. tavallinen työ motivoida ilman palkkapäivän riemua :DD vai pitäisikö siirtyä johonkin hyväntekeväisyyshommiin/järjestöduuniin.. Joka tapauksessa työnteosta en voisi mitenkään luopua..

Antaisin paljon myös hyväntekeväisyyteen ja järkkäisin isot bileet kaikille rakkaille.

Mä en tiiä oonko jotenkin epätavallinen, mutta olisin paljon onnellisempi vaikka vain 5 000 € voitosta kuin miljoonan. :D Miljoona ahdistaisi liikaa, liian iso muutos. Joku 100 000 € ois ihan ookoo vielä, jos suunnittelisin asunnon ostamista, mutta sekään ei ole vuosiin, ehkä kymmeneenkään vuoteen ajakohtaista.

Opintolainan haluaisin tietysti maksaa pois, mutta se hoituu pikkuhiljaa "itsestäänkin". Auto olisi kiva, mutta ei pakollinen, en ehkä sitä oikeasti tarvitse. Vuokralla on ihan mukava asua, ihana vapaus muuttaa nopealla aikataululla stressittömästi ja tulen toimeen ihan mukavasti. :)

Evelia

Hoitaisin itseni täysin velattomaksi, maksaisin hammasrempan kerralla, hommaisin miehekkeelle ajokortin sekä talouteen jonkun fiksun hintaisen kulkupelin. Näistä olisi hyvä lähteä, en tiedä sitten mitä sillä loppurahalla tekisi, riippuu paljonko sitä käteen tuon jälkeen jää :)

Elsis
In The Mood For Run

Opiskelisin tutkinnon loppuun ja ostaisin asunnot molemmille vanhemmilleni. Mahdollistaisin ratsastamisen niin usein kuin mieli tekisi.

A. Arokivi

Parilla miljoonalla joko ottaisin sapattivapaata ja sitten vähentäisin työviikon 3-4 päivään viikossa, ostaisin myös Hollannista oman asunnon, sekä naapuri-asunnot ettei tarvitse kestää naapureita, ostaisin uuden auton, porukoille jotain kivaa ehkä ensimmäisenä ja sitten kai ihmettelisin mihin ihminen voi rahaa tunkea.

Kommentoi