Päivän kysymys: Mitä tuli luvattua?

Toimitus

Jokatammikuinen uudenvuodenlupaussuma on jo hyvässä vauhdissa. Perinteisten ”syö terveellisemmin, liiku enemmän, pidä tipaton” -lupausten lisäksi lilyläiset ovat keksineet uusia tapoja ottaa vuosi 2015 vastaan.
 

1. Esterata ja vilkkuvia valoja

Terävät hampaat -blogin Jenni H. aikoo osallistua Manic Run -tapahtumaan, koska kuten Jennikin pohtii, ”eikös se tapoihin muutenkin kuulu, että uusi vuosi aloitetaan tammikuussa liikuntasuorituksella, johon ei ole kunnollisia rahkeita ja sitten hieman haparoivasta suorituksesta syytetään huonoja kenkiä jälkikäteen?” Kreisiin esteratajuoksuun kuuluu bilemusiikkia, hassuja asuja ja vilkkuvia valoja.
 

2. Hattu päähän

Pupulandian Jenni aikoo pitää tänä vuonna enemmän hattuja. Tälle suunnitelmalle nostamme hattumme.

 

3. Huulipunan sävyistä

Anna Vihervaarasta aikoo kirjoittaa enemmän elämän kepeistä puolista. Niinä päivinä, kun päässä pyörii filosofisten tuumailujen sijaan huulipunan sävyt, Anna aikoo niistä kirjoittaa, koska niin kuin meissä kaikissa, hänessäkin on ”syvällinen pohdiskelija ja pinnallinen hattarapää samassa paketissa”. Aamen! :)
 

+ 1: Onnenpäivän A. Sinivaara aikoo juoda enemmän. Kippis!


Entäs te, teittekö uudenvuodenlupauksia?


Kysyy Laura, jonka uudenvuodenlupaus on aina tylsästi olla tekemättä lupauksia.
Kuvat: All Over Press ja Anna Vihervaarasta

 

Kommentit

Nāiádes
Naiádes

En sitten yhtäkään! Aion edelleen polttaa tupakkaa satunnaisesti, juoda hyvää punaviiniä illanvietoissa, tilata pizzaa kotiin kun laiskottaa ja käydä oluella töiden jälkeen.

Toimitus
Toimitus

Hear, hear! :)

La-ura
tuska onni elämä

En edes miettinyt moisia, en luvannut mitään ja nyt näitä lupailupostailuja lukiessa ei päähän pälkähdä edes vahingossa ensimmäistäkään lupausta, jonka voisin antaa. Hyvä niin.

Toimitus
Toimitus

Juhlille iso peukku! Nostamme kanssasi maljan!

Viime vuonna lupasin avata saman tien kaikki minulle tulevat kirjekuoret, tänä vuonna kävelen ja juon vettä entistä enemmän. Yritän pitää lupaukset mahdollisimman konkreettisina ja iiseinä, jotta niiden noudattaminenkin onnistuu. 

Riika V.
Koti Kumpulassa

http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa/uudenvuoden-lupaus

Minä lupasin myös juoda enemmän! Vettä. :)

Toimitus
Toimitus

Kannustamme juomahommiin! :)

Karuselli

Ensin mä olin, että mä lupaan ainakin ton ja ton ja sitten vielä ton. Mutta sitten mä olinkin, että nääh, en mä lupaa mitään.

Mutta sitten mä kuitenkin lupasin yhden asian: http://www.lily.fi/blogit/karuselli/lupaus

kuuh

Mä lupasin ja vannoin etten tee lupauksia, mutta tein jotain ehkä vähän kivempaa: http://www.lily.fi/blogit/i-cant-speak-french/lupaan-ja-vannon

somewhere

En tehnyt virallisia lupauksia, mutta tänä vuonna aion panostaa uran luomiseen ja unelmien toteuttamiseen. Projektia kerrakseen!

http://www.jemijams.com/

Kommentoi