Päivän kysymys: Mitä tuli luvattua?

tulite.jpg

Jokatammikuinen uudenvuodenlupaussuma on jo hyvässä vauhdissa. Perinteisten syö terveellisemmin, liiku enemmän, pidä tipaton” -lupausten lisäksi lilyläiset ovat keksineet uusia tapoja ottaa vuosi 2015 vastaan.
 

1. Esterata ja vilkkuvia valoja

Terävät hampaat -blogin Jenni H. aikoo osallistua Manic Run -tapahtumaan, koska kuten Jennikin pohtii, eikös se tapoihin muutenkin kuulu, että uusi vuosi aloitetaan tammikuussa liikuntasuorituksella, johon ei ole kunnollisia rahkeita ja sitten hieman haparoivasta suorituksesta syytetään huonoja kenkiä jälkikäteen?” Kreisiin esteratajuoksuun kuuluu bilemusiikkia, hassuja asuja ja vilkkuvia valoja.
 

2. Hattu päähän

Pupulandian Jenni aikoo pitää tänä vuonna enemmän hattuja. Tälle suunnitelmalle nostamme hattumme.

 

punat.jpg

3. Huulipunan sävyistä

Anna Vihervaarasta aikoo kirjoittaa enemmän elämän kepeistä puolista. Niinä päivinä, kun päässä pyörii filosofisten tuumailujen sijaan huulipunan sävyt, Anna aikoo niistä kirjoittaa, koska niin kuin meissä kaikissa, hänessäkin on syvällinen pohdiskelija ja pinnallinen hattarapää samassa paketissa. Aamen! 🙂
 

+ 1: Onnenpäivän A. Sinivaara aikoo juoda enemmän. Kippis!

Entäs te, teittekö uudenvuodenlupauksia?

Kysyy Laura, jonka uudenvuodenlupaus on aina tylsästi olla tekemättä lupauksia.
Kuvat: All Over Press ja Anna Vihervaarasta

 

Kommentit (11)
  1. En tehnyt virallisia lupauksia, mutta tänä vuonna aion panostaa uran luomiseen ja unelmien toteuttamiseen. Projektia kerrakseen!

    http://www.jemijams.com/

  2. Mä lupasin ja vannoin etten tee lupauksia, mutta tein jotain ehkä vähän kivempaa: http://www.lily.fi/blogit/i-cant-speak-french/lupaan-ja-vannon

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *