Päivän kysymys: Mitä tv-sarjaa jaksat katsoa uudestaan ja uudestaan?

gilmore.jpg

Siellä jossain -blogin somewhere lanseeraa käsitteen ”turvasarja”. Tulkitsemme turvasarjan tv-sarjaksi, joka on kenties hieman siirappinen, mutta jonka katsomisesta tulee aina hyvä ja lohdullinen mieli. Ennen kaikkea turvasarja on tv-sarja, jota jaksaa katsoa uudestaan ja uudestaan.

Somewheren turvasarja on 90-luvun perhesarja Full House lue täältä 5 syytä miksi.

Mitä tv-sarjaa sinä jaksat katsoa uudestaan ja uudestaan?

 

Toimituksessa saadaan lohtua ja hyvää mieltä ainakin näistä tutuista sarjoista:

Frasier. Television myöhäisilloissa ikuisella luupilla. Tuttujen hahmojen parissa on helppo rentoutua päivän päätteeksi eikä haittaa, vaikka uni tulisi kesken kaiken – jakson on kuitenkin nähnyt jo vähintään neljä kertaa.

Gilmoren tytöt. Telkkariversio kuumasta kaakaosta kylmänä syyspäivänä. Kukapa meistä ei haluaisi asua Stars Hollow’ssa?

Studio julmahuvi. Jaksaa naurattaa flunssasta toiseen.

Sinkkuelämää. Kliseistä, mutta totta: on päiviä, jolloin mikään ei ole parempaa kuin röhnöttää verkkareissa, lakata varpaankynnet ja kaivaa kaikki kaudet sisältävä shoe box hyllystä.

Lisäksi toimituksessa töllätään uudestaan ja uudestaan ainakin Sopranosia ja Kylmää rinkiä – mutta ne eivät taida lukeutua hyvän mielen lohtusarjoihin?

Kuva Wikipedia

Kommentit (45)
 1. Hassua miten suosittu Gilmore Girls on, kun oon aina luullut, että se on Suomessa jotenkin tuntemattomampi sarja. Mutta kyllä, minullekin ihan ykkönen. Väittäisin pärjääväni melkoisen hyvin GG-tietovisassa.  Toinen samanlainen sarja on Buffy, nuo kaksi sarjaa löytyykin hyllystä kokonaisina ja niitä katson aina vähän vuorotellen Kun toisessa on taas päästy loppuun, voikin aloittaa taas toisen alusta.

  Yksi kolmas sarja on itseasiassa alkanut hiipiä tähän mukaan, nimittäin Bones. Sitä ei kyllä ihan tysin voi vielä laskea, koska sarjaa tehdään yhä, enkä ole vielä kertaakaan ehtinyt aloittaa katsomista alusta.

 2. 1. Frasier
  2. Auf Wiedersehen, Pet
  3. Friends
  4. Sex and the City
  5. ER
  6. Men behaving Badly
  7. Cold Feet
  8. Six Feet Under
  9. Desperate Housewives

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *