Päivän kysymys: Mitä tv-sarjoja omistat (ja katsot) dvd-boksina?

Toimitus


Kun The Variety Show'n Maria nettishoppailee, hänen visansa ei vingu vaatekaupan kassalla. Maria listasi ne tv-sarjaboksit, jotka hankkisi, jos hänellä olisi käytettävissään ylimääräiset 50 euroa. Sarjafriikki soveltaa boksien hankkimiseen tätä ohjenuoraa:

"Olen yrittänyt keskittyä keräämään omaan hyllyyni vain ne sarjat, joita tiedän katsovani tulevaisuudessa useampaankin kertaan."

Entäpä teikäläinen? Marian postauksen inspiroimana utelemme:

Vieläkö ostat tv-sarjabokseja? Mitä sarjoja hyllyssäsi on?


Lue Marian postaus täällä.

Teksti: Kati, joka katsoi viime viikonloppuna sunnuntaiahistukseen kolme Gilmoren tyttöjen ensimmäisen tuotantokauden jaksoa ja totesi, että 7 boksia GT:tä hyllyssä = kuin rahaa pankkiin laittaisi

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

 

Kommentit

Silkkitassu

GT:n kaikki tuotantokaudet löytyvät täältäkin kaapista! <3

Toimitus
Toimitus

Se on oikein.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Samoin täältä! Rakas GT-boksini on yksi parhaimpia sijoituksiani ikinä.

minna

Greyn anatomia! Katson niitä yleensä aina joululomalla alusta lähtien. Ensimmäiset kaudet osaan lähes sanasta sanaan ulkoa...

iikeli
HKI Life

Housen tuottareita löytyy 1-7, 8 pitäisi vielä löytää. How I Met Your Motheria tulee usein katottua boksilta. Mad Meniä löytyy 3 tuottaria. Game Of Thronesia 2, kolmonen pitäisi käydä ostamassa. Sitten on muutamia yksittäisiä, Pasila, Sons of Anarchy, Alias, Gossip Girl (kyllä miehetkin tätä kattoo) jne.

Paljon noita tulee katottua.

Gilmoren tytöt tottakai, muita luottobokseja on mm. Buffy, Veronica Mars, Gossip Girl, Villi pohjola, Lost, Alias, Big Bang Theory, McLeodin tyttäret. Totesin joskus tuosta Gilmoren tytöistä että se on ihan kuin turvariepu, siihen tulee turvauduttua aina kun on jostain syystä kurja olo, auttaa joka kerta!

Toimitus
Toimitus

Näin on, sen sarjan voima on ihmeellinen. Onko sulla suosikkikautta?

Neloskausi ei varmaankaan ole "paras" GG:n kausista noin yleisesti, mutta Roryn lähteminen Yaleen ja Lorelai rakentamassa omaa pitkäaikaista unelmaansa eli Dragonfly Inniä on jotenkin semmoinen että se saa uskomaan itseensä siinä vaiheessa kun on flunssassa itsetunto jossain pohjalukemissa ja tuntuu että mitään ei ikinä enää saa aikaan. :D

Toimitus
Toimitus

Minä taas kuulun siihen koulukuntaan, joka jaksoi aikoinaan pinnistellä mukana neloskauden ajan vain siksi, että olin kuullut, että vitonen on taas selvästi parempi. Paitsi että neloskauden viimeinen jakso oli timangia!

Ihan samaa mieltä! Katsoin viime toissaviikolla vatsaflunssassa yhden päivän aikana, krhm, kahdeksan jaksoa neloskautta ja olo parani huomattavasti.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Todellakin turvariepu :) kun asuin esikoista odottaessani töiden takia eri paikkakunnalla kuin mieheni, laitoin aamuisin ennen töihin lähtöä usein GT:t pyörimään taustalle ja siinä sitten hörpin aamukahviani Roryn ja Lorelain kanssa. 

Katy
Yksiössä

Hyllystä löytyy kaikki kaudet Gilmoren tytöistä ja Sinkkuelämää -sarjasta. Lisäksi mm. Shameless-sarjan 7 ekaa tuotantokautta (siis alkuperäisen britti-Shamelessin, en suostu katsomaan sitä jenkki-remakea).

Todellinen guilty pleasure, nostalgianälkään ja draaman kaipuuseen pieninä annoksina nautittava herkku on kuitenkin Pieni talo preerialla -sarjan kutoskauden boksi. Sisältää mm. klassisen jakson jossa Almanzo kosii juuri 16-vuotta täyttänyttä Lauraa.

Katy
Yksiössä

Hyllystä löytyy kaikki kaudet Gilmoren tytöistä ja Sinkkuelämää -sarjasta. Lisäksi mm. Shameless-sarjan 7 ekaa tuotantokautta (siis alkuperäisen britti-Shamelessin, en suostu katsomaan sitä jenkki-remakea).

Todellinen guilty pleasure, nostalgianälkään ja draaman kaipuuseen pieninä annoksina nautittava herkku on kuitenkin Pieni talo preerialla -sarjan kutoskauden boksi. Sisältää mm. klassisen jakson jossa Almanzo kosii juuri 16-vuotta täyttänyttä Lauraa.

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Gleen eka ja toka kausi.<3

Joku kaunis päivä mies vielä tajuaa oman parhaansa päälle ja saan Frendien ja Sinkkuelämän kaikki kaudet. Sit ollaan enempi yhdessä mietitty Pasilaa, mutta jostain syystä on jäänyt hommaamatta. Niin ja toki meillä on hiljalleen kasvava Muumi-kokoelma :D

saltzviini

CSI 1-10 ja Will&Grace 1-3. Noit jälkimmäisii en oo löytänny mistään enempää :(

Morsio
Mennään vaan!

Gilmore Girls forever!! Kaikki löytyy ja niitä katsotaan (miehen kanssa !!) säännöllisesti.

Toimitus
Toimitus

Ennustan teille pitkää liittoa!

LTL-Anna
Loving These Looks

The Office, britti ja jenkki-versiot, Twin Peaks, Buffy ja sokerina pohjalla My so called life josta en ikinä luopuisi!

Toimitus
Toimitus

MSCL on munkin hyllyssäni Gilmoren tyttöjen ja Epäilyksen polttipisteen vieressä. Ihana, ihana sarja, jonka takia annan yhä Jared Letolle anteeksi jokaikisen keskinkertaisen biisin, jonka se on rokkarinurallaan tehnyt. Ja Angela Chase, mikä mahtava hahmo! T. Kati

Mullakin on MSCL, se kuuluu niihin hetkiin kun tulee kauhea ikävä omiin teinivuosiin. Ihana kauhistella että kyllä sitä vaan tuli käytettyä kukkamekkoja ja flanellipaitoja sujuvasti yhdessä. :D

LTL-Anna
Loving These Looks

Rayanne oli minun tyyliguru koko yläaste-ajan, täytyy sanoa että toivoisin että uskaltaisin pukeutua yhtä personaalisesti vielä tänäkin päivänä, vaikka en tiedä kuinka hyvin kyseinen tyyli sopisi 31-vuotiaalle :D

Toimitus
Toimitus

Tämä on haaste! Vietetään sanotaanko vaikka ensi viikon perjantaina My SO Called Life -päivää. Sä pukeudut Rayanneksi ja mä Angelaksi (eikä muuten tartte käydä edes kirppiksellä, kun kaikki tarvittava löytyy omasta vaatehuoneesta).

LTL-Anna
Loving These Looks

Sounds like a plan!

Toimitus
Toimitus

Onko Puhtaat valkeat lakanat kestänyt aikaa? Rakastin sitä sarjaa 90-luvulla mutta pelkään, että nyt se tuntuisi tosi kököltä.

Mun mielestä Puhtaat valkeat lakanat on vain parantunut vuosien aikana, nyt tajuaa sen ajan politiikankin mitä sarjassa on, mitä ei sillon teiniaikoina tajunnut. Taitaa olla ainoa suomalainen sarja jonka itselle haluan dvdnä, tähän asti olen tyytynyt kirjaston valikoimaan.

Toimitus
Toimitus

No mutta pitääpä katsoa uusiksi. Sarjassa oli ihana tunnelma, ja Irene Raikas oli aivan mahtimuija.

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Miä oon varsinainen hamstraaja mitä tulee dvd-bokseihin! Multa löytyy kaikki Gossip Girlin kaudet, kaikki Frendien kaudet, Boardwalk Empiren ykkös- ja kakkoskausi, britti-Skinsin kaudet 1-5, Serranon perheen kaudet 1-5, Sinkkuelämää shoe box ja villinä korttina Twin peaks-boksi :D Ainiin ja Hillsejä löytyy ykkös ja kakkoskausi! 

I do love me some boxes.

Mirka Maaria
Oisko tulta?

The Wire! Ihan parhautta. 

Asikaine
Asikaine

Niin onkin! Parasta koskaan! Wire-boksin huumassa syrjäydyimme pitkäksi aikaa neljän seinän sisälle, valehtelimme suunnilleen olevamme kipeitä, koska oli pakko katsoa vielä yksi jakso ja vielä yksi..

..ja se tyhjyys, kun sarja loppui. Huoh. Se on uskomatonta parhautta!!

SHIIIIT

Mirka Maaria
Oisko tulta?

Just tuo, yhtä aikaa ei malta olla katsomatta seuraavaa jaksoa ja samalla toivoo, että voisi pitkittää sitä,  että joku taho (kuten työnantaja) keskeyttäisi sen väkisin, jotta sarja ei loppuisi niin pian. Voi sanoa (näin muita sarjoja juurikaan katsomatta...:) ), että paras tv-sarja ikinä.

Mikä oli sun/teidän suosikkikausi/teema/hahmo? Mä tykkäsin näin opettajana(kin) tosi paljon siitä koulumaailman ja nuorten elämän kuvauksesta. Sarja, kaikkine kauksineen, avas vaan niin toisen ja todellisen tuntoisen maailman. Kuin hyvä kirja ikään. Hahmoihin kiintyi ihan totaalisesti. En pysty katsomaan sarjan näyttelijöitä muissa yhteyksissä, koska ne ovat mulle vaan tyyppejä The Wiressa. :)

Asikaine
Asikaine

Se koulukausi oli ehdottomasti paras, mutta myös todella, todella raastava ja ennen kaikkea surullinen.

Mä fanitin Omaria ja Bunkia! Omar on teemavihellyksineen hienoin tv-hahmo, mitä tiedän. Yksi lempparikohtauksista on Omarin muro-ostosreissu. 

Kun sarja loppui, katselin niiden ns. oikeiden hahmojen haastatteluita. Siinähän oli castattu ihan oikeita linnanuoria ja monilla käsikirjoitetuilla hahmoilla oli ns. oikea esikuva oikeassa elämässä jne. Huuh.

Jos jostain löydät Louis Therouxin dokkarin Law and Disorder in Philadelphia, suosittelen katsomaan. Siinä ohjelmassa on niin paljon wiremäistä menoa, että tulee tosi surulliseksi, kuinka totta wiren maailma on.

Mirka Maaria
Oisko tulta?

Kiitos vinkistä, täytyy etsiskellä tuota dokkaria. Todellisuus (joka kuitenkin poikkesi täysin omasta todellisuudesta) oli sarjan ihan parasta antia. Todellisuus, joka oli tosi surullinen ja samalla siinä vireili lämpöä ja toivoa, yritystä parempaan. Symppasin melkein kaikkia tyyppejä, kun ne oli vaan niin ihmisiä, voimattomia valitsemaan oikein. Omar on munkin lempparihahmoja, samoin Bubbles. 

Tiina-K.
Samoilla raiteilla

Gilmoret löytyy ja ne olen myös katsonut sen seitsemän kertaa - kaikki jaksot. (Joskus pidin itseäni tässä suhteessa "vähän hölmönä", mutta tätä keskustelua lukiessa tunnen viimein olevani ihan normaali. Mistä tulikin mieleeni, että pitäis taas aloittaa uusi kierros...)

Lisäksi How I Met Your Motherit (kaudet 1-7), mutta niiden katsomiskerrat ovat huomattavasti vaatimattomammat, ihan kaks kertaa vaan. Vähemmän tilaa hyllystä vie sitten neljä kautta Mad Meniä, kaksi boksia Pushing Daisiesia, pari Kovaa Lakia, Game of Thrones, Homeland sekä yksi boksi Happy Endingsiä (joka vie vain vähän tilaa hyllystä, mutta sitäkin enemmän sydämestä. Se sarja on huippu!).

Tiina-K.
Samoilla raiteilla

Ai niin, löytyyhän multa myös True Bloodia (ekat kaudet on tullut katsottua parikin kertaa, uudemmat ei enää sytytä yhtään samalla tavalla) sekä Walking Deadia muutama boksillinen :)

Tiina-K.
Samoilla raiteilla

Kirjoitin nyt sitten Gilmoreista ihan postauksenkin, kun jutun juurta riitti kommenttia pidemmin :)

http://www.lily.fi/blogit/samoilla-raiteilla/elamani-sarjarakkaus-gilmore-girls

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Absolutely Fabulous!!!

 

 

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Names, names, names!!!

Caelia
Caelia's

Gilmoren tytöt löytyy tietysti, ja ne kaikki katsotaan aina maratonina kerran-pari vuodessa! Kehtaanko edes tunnustaa, että toinen ehdoton sarjasuosikkini jonka myös katson kokonaisuudessaan pari kertaa vuodessa, on Siskoni on noita (Charmed)  :D

Muita bokseja näkyy olevan Sinkkuelämää, True Blood ja Buffy.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Oih, tulen niin onnelliseksi, kun Gilmoren tyttöjen ystäviä löytyy niin paljon.

Omista DVD-bokseistani tärkeimmät ovat juuri nuo GT:t, sitten HIMYM-kaudet 1 - 8 (9. kauden ilmestymistä odotellessa), kaikki Sinkkuelämää-kaudet, joita tosin en enää samalla innolla jaksa katsoa kuin joskus ja kaikki Frendit (siinäkin on sellainen sarja, joka pysyy "tuoreena" vuodesta toiseen).

annam_
anna k.

Tällä hetkellä löytyy kolme kautta Gossip girliä ja kaksi kautta Pakoa. Tietysti noista haluan myös loput ja jossain vaiheessa täytyy hankkia Game of Thrones -kaudet myös :)

CougarWoman
CougarWoman

AbFab löytyy täältäkin! Lisäksi League of Gentlemen ja Little Britain, siinäpä ne... :D 

Toimitus
Toimitus

Daffyd <3
Vicki Pollard <3
Andy Pipkin <3
Se skotlantilaisen majatalon huiluasoittava respanhoitaja <3

CougarWoman
CougarWoman

Ja tietysti Carol Beer; "Computer says no" :P

.Tiia

Boxeja on kertynyt kaappiin ihan kiitettävä määrä: Sex and The City, Desperate Housewives, Friends, HIMYM, The Big Bang Theory, Mad Men. Jälkimmäinen on tällä hetkellä kovassa katselussa, ah ihanan New Yorkin ja Don Draperin vuoksi :).

Maria Hakkala

On niin mahtava huomata, että en ole sarjaintoilussa todellakaan yksin! Vielä joku päivä rohkaistun tarpeeksi ostamaan jostain (jo päättyneestä) lempparisarjasta koko sarjan käsittävän boksin. Tällä hetkellä esimerkiksi Gilmoren tytöt ovat kausi kerrallaan ostettuja, niistäkin osa on sitä vanhempaa ja paksumpaa mallia kun taas uudet on niitä kapeita. :)

Kunpa olisivatkin VAIN kahta eri paksuutta, mulla on Gilmoret kolmessa tai neljässä erilaisessa pakkausmuodossa, koska osan olen tilannut ulkomailta ja Suomessakin pakkaukset tosiaan muuttuivat nuihin ohuisiin jossain välissä. :D

Silkkitassu

Joo ne muuttuivat minusta ohuempiin siinä neljännen kauden kohdalla. No, ne suomen pakkaukset kuitenkin näyttävät suht. samalta, vaikka toiset ovatkin kapeampia.

Maria Hakkala

Joo, mulla on kans viimenen kausi ostettu Jenkeistä, joten se on teknisesti vielä erilaisempi kuin ne muut. Sarjahimoissani ostin sen, vaikka väärää aluekoodia olikin tuolloin. :D

yona (Ei varmistettu)

The Sopranos! Kuolematon, ikuinen, paras, Ykkönen. Faija tutustutti mut sarjaan kun olin vielä 13-vuotias tytönrääpäle enkä paljoakaan kyseisen sarjan hienoudesta ymmärtänyt. 12 vuotta myöhemmin ymmärrys on asteen jos toisenkin kasvanut, ja kuluneet ja halkeilleet mutta rakkaat boxit laitetaan pyöritykseen kun halutaan paeta julmaa maailmaa. Paras asia koskaan.

+ And I wouldn't be able to call myself A Woman without The Shoebox (SATC).

Pages

Kommentoi