Päivän kysymys: Miten hemmottelet itseäsi?

Toimitus

Toimituksen Eeva teki yhtenä päivänä mullistavan havainnon: miten ihmeellistä onkaan, että aikuisena voi ostaa karkkia ihan koska huvittaa. Ei tarvitse odottaa lauantaihin tai käydä äidin kanssa väsytystaistelua kassajonossa.

Kesä, eikä mitään tekemistä -blogin Maija teki vastaavanlaisen havainnon siirryttyään työelämään ja heitettyään hyvästit opiskelijaelämän sentin venyttämiselle. "Nyt valmistuttuani ja päästyäni mukaan täydellä pöhinällä työelämään olen havahtunut siihen, että minä voin ilahduttaa itseäni keskellä arkeakin, ilman erityistä syytä."

Maija päätti hemmotella itseään uudella kaulakorulla. Tästä uteliaisuutemme heräsi ja siksi kysymmekin tänään:

Miten sinä hemmottelet itseäsi?

 

Lilyn toimituksessa itsensä hemmottelu osataan. Heini lähtee kahville seuranaan vain kirja. "Yksin ilman syytä kahvitellessa tulee olo kuin olisi ulkomailla. Tai elokuvassa se kohtalokas oman elämänsä sankaritar."

Anna hemmottelee itseään katsomalla yksin leffoja tietokoneelta. "Mitä kökömpi komedia tai kornimpi nyyhkyleffa, sitä parempi. Teen myös ison kulhon popcornia – vain itselleni!"

 Tiia puolestaan läträä jalkarasvalla. "Tykkään myös tehdä itselleni pikku manikyyrejä - kynsien viilaus ja lakkaus pakottaa minut ottamaan aikaa vain itselleni. Ennen kuin kynsilakka kuivuu kunnolla, ei voi tehdä mitään - ihanaa."

Maijalle lihansyönti on silkkaa hemmottelua. "Arkena pyrin syömään eettisistä syistä lähinnä kala- ja kasvisruokaa, mutta erityistapauksissa sallin itselleni mehevän pihvin tai perinteiset lihapullat. Luomuna, jos suinkin mahdollista.”

Kuva: Selena Gomez hemmotteli itseään jalka- ja käsihoidoilla Los Angelesissa / Splash News / AOP

Kommentit

somewhere

Hemmottelen itseäni lakkaamalla kynnet! Joskus myös menen yksinäni herkkulounaalle -tai illalliselle ihan vain koska ajattelen että ansaitsen sen. :)

Kahviloissa käyminen ihan itseksekseni on parasta hemmottelua minulta minulle. Ra-kas-tan kahviloita ja sitä, että joku muu keittää kahvini (ja vaahdottaa siihen vielä maidonkin). Iso rasvaton latte kourassa on lupa istua vaikka tuntikaupalla paikoillaan, katsella ympäröiviä/ohikulkevia ihmisiä ja ladata akkuja. :)

En koskaan ajattele hemmottelevani itseäni. Koko sana tuntuu jotenkin vieraalta ja teennäiseltä. Teen kyllä (lähes) joka päivä asioita joista tykkään - luen kirjaa sohvalla makoillen, treenaan, syön hyvää ruokaa, nautin tummaa suklaata kahvin tai punaviinin kanssa jne. Asioita, joita joku ehkä voisi pitää hemmotteluna, mutta mun mielestä ne on vaan kiva osa elämää.

Hanna K
Sunday Blondie

Jos minulla on rahaa, hemmottelen itseäni lähtemällä ulkomaanmatkalle. Rakastan uusia kulttuureita, kadulla kävelevien ihmisten katselua ja paikallisiin ruokiin tutustumista.

Arkena hemmottelen viettämällä pitkän, rentouttavan hetken suihkussa kuuman veden alla. Löträän iholleni hedelmäntuoksuista saippuaa, kuuntelen ehkä musiikkia. Katselen, kun vesipisarat tipahtelevat hiusteni latvoista lattialle ja takertuvat ripsiini.

Maya

Ruoka ja viini ovat myös lyömätön hemmotteluyhdistelmä. Kun kielen päälle saa oikein herkullisen suolapalan, painan välillä oikein silmät kiinni ja nautin.

Kalle Ankka (Ei varmistettu)

Ostan perunalastuja, kermaviiliä ja dippijauhetta, ja syön niitä kunnes olo on onnellisen ähky.

Milloin mitenkin! Joskus ostan herkkuja keskellä viikkoa, joskus jos on varaa (=leikisti rikas) kauneushoidossa ammattilaisella (ensikuussa toivottavasti pääsen ensimmäistä kertaa sokerointia kokeilemaan!!) ja välillä on kiva hemmotella itseään ottamalla kotoota jonkun urakan itselleen ja saada se valmiiksi :)

Satumaah
Satumaailmassa

En ole shoppailijatyyppiä, varsinkaan vaatteiden, joten kiireetön päivä kaupungilla ilman sen kummempia suunnitelmia on parasta, mitä kotimaassa tykkään tehdä. Elokuvissakäynti yleensä kuuluu myös päivään ja jonkin tyttömäisen mekon shoppailu, mitä nyt sattuukaan löytymään. Ja kirja valmiina laukussa, jos sattuu löytymään kiva kahvila, missä istuskella.

FFFifi
Fitness Führer

Tulen mölisemään tähän postaukseen täysin liittymättömästi koska vieraskirja ei toimi. Enkä vaivaudu laittamaan sähköpostia.

On mulla asiaakin: löytyykö headerin kokoon joku ohjeistus jostain? Temmoin hatusta ja siitä tuli vähän pieni, en jaksaisi askarrella eri kokoja vaan haluaisin suoraan jotkut mitat, haku (tai hakija) ei löydä. Kiitti :)

Anna Karhubear

Heippa! Saa tulla mölisemään tännekin, varsinkin jos vieraskirjassa on häikkää. Headerin olisi hyvä olla noin 1200 pikselin levyinen, jos haluat sen olevan koko blogin levyinen. Toimisiko sen kokoisena?

FFFifi
Fitness Führer

Kiitos :) Mulla oli tossa 940 ja jäi vähän vajaaksi. Entä korkeus? Olettaen että nyt jaksan enää askarrella, suunnittelin tuota uusimista monta kuukautta ja nyt kun lopulta sain jotain aikaan, en ehkä enää kykene tekemään sitä uudestaan :D

Anna Karhubear

Korkeuteen ei ole määritelty maksimia, mutta esimerkiksi Toimituksen blogin headeri on noin 200 pikseliä korkea, jos saat siitä osviittaa omaasi. Ja hyvältä se headerisi näytti vähän kapeampanakin :)

coffeepause (Ei varmistettu) http://coffeepause.weebly.com

Minun hemmotteluni katsokaa
blogistani COFFEEPAUSE BLOG
http://coffeepause.weebly.com/3/post/2014/02/spa-kotona-hemmottele-itses...

Kommentoi