Päivän kysymys: Miten hemmottelet itseäsi?

selena.jpg

Toimituksen Eeva teki yhtenä päivänä mullistavan havainnon: miten ihmeellistä onkaan, että aikuisena voi ostaa karkkia ihan koska huvittaa. Ei tarvitse odottaa lauantaihin tai käydä äidin kanssa väsytystaistelua kassajonossa.

Kesä, eikä mitään tekemistä -blogin Maija teki vastaavanlaisen havainnon siirryttyään työelämään ja heitettyään hyvästit opiskelijaelämän sentin venyttämiselle. ”Nyt valmistuttuani ja päästyäni mukaan täydellä pöhinällä työelämään olen havahtunut siihen, että minä voin ilahduttaa itseäni keskellä arkeakin, ilman erityistä syytä.”

Maija päätti hemmotella itseään uudella kaulakorulla. Tästä uteliaisuutemme heräsi ja siksi kysymmekin tänään:

Miten sinä hemmottelet itseäsi?

 

Lilyn toimituksessa itsensä hemmottelu osataan. Heini lähtee kahville seuranaan vain kirja. ”Yksin ilman syytä kahvitellessa tulee olo kuin olisi ulkomailla. Tai elokuvassa se kohtalokas oman elämänsä sankaritar.”

Anna hemmottelee itseään katsomalla yksin leffoja tietokoneelta. ”Mitä kökömpi komedia tai kornimpi nyyhkyleffa, sitä parempi. Teen myös ison kulhon popcornia – vain itselleni!”

 Tiia puolestaan läträä jalkarasvalla. ”Tykkään myös tehdä itselleni pikku manikyyrejä – kynsien viilaus ja lakkaus pakottaa minut ottamaan aikaa vain itselleni. Ennen kuin kynsilakka kuivuu kunnolla, ei voi tehdä mitään – ihanaa.”

Maijalle lihansyönti on silkkaa hemmottelua. ”Arkena pyrin syömään eettisistä syistä lähinnä kala- ja kasvisruokaa, mutta erityistapauksissa sallin itselleni mehevän pihvin tai perinteiset lihapullat. Luomuna, jos suinkin mahdollista.”

Kuva: Selena Gomez hemmotteli itseään jalka- ja käsihoidoilla Los Angelesissa / Splash News / AOP

Kommentit (13)
 1. coffeepause
  27.2.2014, 14:24

  Minun hemmotteluni katsokaa
  blogistani COFFEEPAUSE BLOG
  http://coffeepause.weebly.com/3/post/2014/02/spa-kotona-hemmottele-itsesi.html

 2. Tulen mölisemään tähän postaukseen täysin liittymättömästi koska vieraskirja ei toimi. Enkä vaivaudu laittamaan sähköpostia.

  On mulla asiaakin: löytyykö headerin kokoon joku ohjeistus jostain? Temmoin hatusta ja siitä tuli vähän pieni, en jaksaisi askarrella eri kokoja vaan haluaisin suoraan jotkut mitat, haku (tai hakija) ei löydä. Kiitti 🙂

  1. Anna Karhunen
   23.7.2013, 09:35

   Heippa! Saa tulla mölisemään tännekin, varsinkin jos vieraskirjassa on häikkää. Headerin olisi hyvä olla noin 1200 pikselin levyinen, jos haluat sen olevan koko blogin levyinen. Toimisiko sen kokoisena?

   1. Kiitos 🙂 Mulla oli tossa 940 ja jäi vähän vajaaksi. Entä korkeus? Olettaen että nyt jaksan enää askarrella, suunnittelin tuota uusimista monta kuukautta ja nyt kun lopulta sain jotain aikaan, en ehkä enää kykene tekemään sitä uudestaan 😀

    1. Anna Karhunen
     23.7.2013, 10:28

     Korkeuteen ei ole määritelty maksimia, mutta esimerkiksi Toimituksen blogin headeri on noin 200 pikseliä korkea, jos saat siitä osviittaa omaasi. Ja hyvältä se headerisi näytti vähän kapeampanakin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *