Päivän kysymys: Miten muuntelet vaatteitasi arkeen ja juhlaan sopiviksi?

mustamekko.jpg

Oma vaatekaappi ei ole aina se inspiroivin etenkään arkiaamuisin. Kiireisenä aamuna päälle tulee usein heitettyä turvallinen lempparimekko, pehmeä neule tai luottofarkut, jotka saavat olon tuntumaan kotoisan itsevarmalta.

Mutta voisiko arjen peruspanssariin tuoda väriä pienellä muuntelulla?

#MOMFIEn Rosanna yrittää löytää kaupoista sellaisia vaatteita, joita voi muunnella helposti asusteilla niin arki- kuin juhlakäyttöön sopivaksi. Rosannasta olisi toki ihanaa omistaa useita erilaisia juhlamekkoja, mutta koska juhlavia tilaisuuksia tulee harvoin, hän tukeutuu mieluummin yhteen laadukkaaseen hankintaan. Kesällä löytynyt musta, pitkähihainen trikoomekko on päässyt edustamaan jo treffeille, luennolle ja syntymäpäiville.

Miten muuntelet vaatteitasi arkeen ja juhlaan sopiviksi?

Teksti: Hanna, joka turvautuu vaihtelua kaivatessaan erivärisiin huulipuniin ja toinen toistaan isompiin timanttikorviksiin.

Kuva: Rosanna / #MOMFIE

Kommentit (2)
  1. Kannatan Rosannan filosofiaa! Harrastan kans noita trikoomekkoja, mustia hameita yms. peruskamaa. Juhlavan näistä saa koruilla (just jotkut isot korvikset, rannehelyt tai kääty), kengillä (matalia korkoja suosivalle mitkä tahansa yli viisisenttiset korot tekee tosi juhlavan olon ja toisaalta punaiset kengät muuttavat aina fiilistä) ja kun vaihtaa ison muumimammaveskan johonkin pienempään ja sievempään niin kyllähän se siitä. Sitten nämä tuubihuivit ovat aivan loistava trendi: sitä ei saa sidottua kovin rumasti.

  2. Pienillä valinnoilla asusta tulee heti erilaisen. Esmes millaisen puseron laittaa, mitkä kengät valitsee, mitä asusteita asun kanssa päälleen pukee. Myös hiustenlaitolla on vaikutus kokonaisuuteen (eritoten pidempitukkaisilla). Rohkeasti kun vaan kokeilee yhteen niitäkin, mitä ei normaalisti valitsisi, voi löytää mahtavia asia: niin arkeen kuin juhlaankin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *