Päivän kysymys: Miten säilytät oman tyylisi juhlissa?

Toimitus

Lilyn toimituksessa on tänään ihasteltu Keira Knightleyn hääkuvaa ja etenkin tähden huoletonta häätyyliä. Näyttelijä vihittiin hieman yllättäen viikonloppuna Klaxons-koskentinsoittaja James Rightonin kanssa. 

Perinteisen pitkän valkoisen mekon ja korkojen sijaan Knightley oli omalle tyylilleen uskollinen ja valitsi beigen minimekon ja ballerinatossut. Huolettomuuspisteitä lisäsi se, että Keira on nähty samassa mekossa ennenkin. Melkoisen vaatimatonta maailmantähdeltä!

Juhlavaatteita valitessa omasta tyylistä kiinni pitäminen on usein haastavaa. Poikatyttö änkeää väkisin jalkaansa korkkarit, rokkari löytää itsensä tanttamaisesta jakusta. Haluaisimme tänään kuulla lilyläisten vinkkejä siihen,

kuinka säilytät oman tyylisi juhlapukeutumisessa?

Haluatko olla juhlissakin omalle tyylillesi uskollinen vai onko helpompaa ja mukavampaa suosia perinteistä juhlatyyliä?

Kuva Daily Mail

Kommentit

Ihmisen ääni

Pukeutumalla vaatteisiin joita mulla on omassa vaatekaapissani...?

Ihmisen ääni

Pukeutumalla vaatteisiin joita mulla on omassa vaatekaapissani...?

Kumppariina

Ihana Keira! (Herralla raikkaan rento tyyli myös.)

Mekin suunnittelen häitämme, hitaasti mutta varmasti. Puvut on hankittu eikä omakaan ole valkoinen. Kuvista katselin niitäkin vaikken perin perinteiseksi itseäni miellä, mutta vaateliikkeessä vaaleat sillkkiunelmat alkoivat ahdistaa... ja mekosta tuli punamusta.

(Malliltaan se voisi olla vielä rennompi. Tuntuu teennäiseltä, kun täytyy hankkia tietynlaiset alusvaatteet, jotta yläosa istuisi parhaiten =) 

Yleisesti oma tyyli - koruttomin puseroin ja suorin housuin kyllästetty, farkuilla ja tennareilla monesti maustettu - takaa sen, että jo mekon pukeminen, oli se kuinka yksinkertainen tahansa, tekee juhlan: koen olevani hieno, mutta silti oma itseni. Sillä juhlissakaan en "hienostele"!

 

jaanaelisa (Ei varmistettu) http://www.kauniinkarumaailma.com/vaatekaapilla-juhliin/

Tavalliset juhlamekot on mulle ainakin punainen vaate. Haluan aina että juhlavaatteet on omannäköiset. Suurin pelko on että joku kävelee vastaan samassa mekossa. Mä just pohdin samoja juttuja blogissani..

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulle juhlapukeutuminen on ehkä enemmänkin mahdollisuus poiketa tutuista kaavoista kuin uhka omalle pukeutumistyylille... Tietysti juhliakin varten etsin vaatteita, joista aidosti pidän, mutta pidän lähinnä plussana sitä, että juhliin saa pukeutua ihan eri tavalla ja vaikkapa ihan eri tyylilläkin kuin arkena pukeutuu.

Ihmisen ääni

Voiko joku selittää miksi se on naisille niin hirveä katastrofi jos jollain toisella on sama puku päällä? En ole tätä koskaan ymmärtänyt. Mun pingviinipukuni ei juuri eroa muiden äijien puvuista juhlissa, eikä ole koskaan häirinnyt eikä kukaan ole tullut siitä sanomaan. Mitä merkitystä sillä on jos jollakulla muulla on sama puku, jos se itselle sopii päälle kuitenkin?

Kommentoi