Päivän kysymys: Miten säilytät oman tyylisi juhlissa?

keira2.jpg

Lilyn toimituksessa on tänään ihasteltu Keira Knightleyn hääkuvaa ja etenkin tähden huoletonta häätyyliä. Näyttelijä vihittiin hieman yllättäen viikonloppuna Klaxons-koskentinsoittaja James Rightonin kanssa. 

Perinteisen pitkän valkoisen mekon ja korkojen sijaan Knightley oli omalle tyylilleen uskollinen ja valitsi beigen minimekon ja ballerinatossut. Huolettomuuspisteitä lisäsi se, että Keira on nähty samassa mekossa ennenkin. Melkoisen vaatimatonta maailmantähdeltä!

Juhlavaatteita valitessa omasta tyylistä kiinni pitäminen on usein haastavaa. Poikatyttö änkeää väkisin jalkaansa korkkarit, rokkari löytää itsensä tanttamaisesta jakusta. Haluaisimme tänään kuulla lilyläisten vinkkejä siihen,

kuinka säilytät oman tyylisi juhlapukeutumisessa?

Haluatko olla juhlissakin omalle tyylillesi uskollinen vai onko helpompaa ja mukavampaa suosia perinteistä juhlatyyliä?

Kuva Daily Mail

Kommentit (6)
  1. Mika Salakka
    8.5.2013, 10:37

    Voiko joku selittää miksi se on naisille niin hirveä katastrofi jos jollain toisella on sama puku päällä? En ole tätä koskaan ymmärtänyt. Mun pingviinipukuni ei juuri eroa muiden äijien puvuista juhlissa, eikä ole koskaan häirinnyt eikä kukaan ole tullut siitä sanomaan. Mitä merkitystä sillä on jos jollakulla muulla on sama puku, jos se itselle sopii päälle kuitenkin?

  2. Minulle juhlapukeutuminen on ehkä enemmänkin mahdollisuus poiketa tutuista kaavoista kuin uhka omalle pukeutumistyylille… Tietysti juhliakin varten etsin vaatteita, joista aidosti pidän, mutta pidän lähinnä plussana sitä, että juhliin saa pukeutua ihan eri tavalla ja vaikkapa ihan eri tyylilläkin kuin arkena pukeutuu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *