Päivän kysymys: Miten vastata, kun puhelimeen kilahtaa dick pic?

 

debra.jpg

Älypuhelimet ovat tuoneet arkeemme paljon hyvää (tiiviin yhteydenpidon läheisiin ja mahdollisuudet kuunnella Lena Dunhamin Women of the Hour -podcasteja ja katsella söpöjä kissakuvia koska tahansa, muutamia mainitaksemme). Hyvän ohella älypuhelinlaarissa on myös valitettava määrä sontaa. Yksi esimerkki tästä ovat dick picit, paremman suomennoksen puutteessa kalukuvat. Niiden takana ovat miehet, joiden mielestä on jostain syystä ok lähettää pyytämättä kuva peniksestään tutulle tai tuiki tuntemattomalle naiselle.

Kun Will & Grace -sarjasta tuttu näyttelijä Debra Messing sai alkuviikosta sosiaalisessa mediassa kuvan miehen elimestä, hän vastasi postaamalla kalukuvan pikselöitynä Twitteriin. Kuvan päälle hän oli kirjoittanut sen, minkä jokaisen ihmisen pitäisi ymmärtää: Tällaisten kuvien lähettäminen ei ole koskaan ok.” Kuvatekstissä puolestaan luki: Kunnioittakaa naisia. Kunnioittakaa itseänne.

kysymys_sininen.png

Kerro, mikä on mielestäsi paras tapa reagoida kalukuvaan?

 

Kuva: Debra Messingin Instagram-tili

 

Kommentit (9)
  1. Haha miksei kukaan mulle lähettele kalukuvia 😀  wait muotoilen toisin, en erityisesti kaipaa niitä jatkossakaan 😉 suhtautuisin samalla lailla kuin mihin tahansa seksuaaliseen ”häirintään”/huomioon/kanssakäymiseen – toisesta osapuolesta riippuen hyväntuulisen tai epäuskoisen huvittuneesti.

  2. Voi kunpa täällä sais antaa miinustykkäyksiä niin voisin reagoida tuohon Jarkon kommenttiin.. Mutta se kyllä mietityttää, että mitä siellä miehen päässä oikein liikkuu, kun ei naiset koskaan (tietääkseni??) lähettele kuvia majavastaan miehille 😀

    1. Niin no, taisin jo kertoa mitä sielä miehen päässä liikkuu pippelikuvia lähettäessä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *