Päivän kysymys: Mitkä ovat pahimmat meikkimokasi?

Toimitus

Muistatko, kun opettelit meikkaamaan? Kokeilit äidin huulipunaa ja levittelit sitä suvereenisti pitkin naamaa (ja käsiä ja jalkoja ja vatsaa)? Tai myöhemmin, kun harjoittelit silmien rajaamista, ja siihen tuhraantui ainakin 45 minuuttia kallisarvoista kaupungilla hengailuaikaa?

Kerli kirjoittaa blogissaan meikkaushistoriastaan:

"Käytin ensimmäistä kertaa ripsiväriä lukiossa. Silloinkin ystäväni sanoivat että ripsarin käyttöni on turhaa, sillä laitoin sitä liian vähän. Puoli pulloako sitä olisi pitänyt laittaa kerralla?"

Toimituksessa samastutaan kirjoittajan meikkikokeiluihin, etenkin meikkivoiteen osalta. Meidänkin joukossamme on niitä, joiden yläasteaikaisissa kuvissa näyttää siltä kuin kasvojen päälle olisi liimattu puuterinvärinen naamari. Lue koko juttu täältä.

Oletko sinä kokeillut liimata timantteja silmäkulmiisi? Epäonnistunut luomivärin levityksessä tai rajannut huulesi kulmakynällä? Muistatko meikkivoidehuulet?

Kerro meille tämän kirjoituksen kommenttiosiossa,

mitkä ovat pahimmat meikkimokasi?

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

 

Kommentit

Laurella
Pilkku otsassa

Hahaa, näitä löytyy. Ensimmäinen omistamani meikki oli vihreä huulipuna. Olin seitsemän ja se oli maailman coolein juttu. Alamäki jatkui, ja melkein kaikki mokat on plakkarissa. Teininä aivan liian vaalea meikkivoide (kalpeus oli cool), paksut kulmakarvat jotka tummensin Anytimen ruskealla meikkikynällä luonnottoman ruskeiksi, liimainen helmiäishuulikiilto ja pureskeltu musta kynsilakka. Suosikkini on mustalla kajalilla piirretyt viivat, tyyliin Kellopeli Appelsiini. Keksin vinhoja kuvioita, tai sitten vaan suttasin silmät to-della paksulti. Ei vitsit. 

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Ooh, Anytime! Sitä sarjaa ei kai enää ole, eihän?

FFFifi
Fitness Führer

Lumenen Natural Code on entinen Anytime.

nansk

Liian tumma meikkivoide (tosi vaalea iho, vaaleimmat sävyt jostain Lumenelta on aivan liian tummia ja oransseja) ja luonnollisesti rajat leualla, järkyttävät mustat rajaukset ja nudehuulet. Huhhuh. Ja meikkivoidehan oli tietenkin sellainen paksu maski, vaikkei sillon olisi todellakaan tarvinnut.

sara.
chinaberry tree

Yhdessä vaiheessa, kun värjäsin tukkaani mustaksi, päätin pihiyksissäni värjätä kulmakarvat mustaksi mustalla kajalkynällä, kun en viitsinyt ostaa erillistä kulmakynää. Luonnollisesti musta väri levisi alka aikayksikön, ja muutenkin lopputulos oli aika karmea. Onneksi eräs lähipiiriin kuuluva huomautti asiasta aika nopeaan, joten en ehtinyt kamalan pitkään nolaamaan itseäni.

Sitten on tietenkin nämä perinteiset - aivan liian tumma ja oranssi meikkivoide, hyväkuntoisen ihon tukahduttaminen jäätävään meikkivoidekerrokseen, meikkivoidehuulet, liiallinen poskipuna à la Pelle Hermanni...

.Tiia

Olen luonnostani vaalea, joten kulmani ja ripseni ovat niin ikään melko huomaamattomat ilman meikkiä. Pahin mokani onkin se, että teininä tuli kulmaväriä käytettyä hieman liikaa, ja kulmakarvojen kohdalla olikin kaksi todella tummanruskeaa, paksua ja muutenkin täysin epämääräistä pötkylää :D. Kauhulla on tullut katseltua teini-iän kuvia, mutta onneksi vahingosta on viisastunut :).

Vaaleansininen helmiäisluomiväri yläasteella.

Liilat huulet lukiossa.

Oranssiksi vaalennetut hiukset pariin otteeseen (ja olin sitä mieltä, että ne on ihan kivat sellaisina..).

Mutta vähin vahingoin olen selvinnyt :)

Kommentoi