Päivän kysymys: Oletko aloittanut lapsuuden harrastuksen uudestaan?

lily_baletti.jpg

Violet Affleck on innokas balettiharrastaja. Haaveileekohan äiti Jennifer Garnerkin ihan omasta tutusta…?
 

Käsi ylös – kuinka moni harrasti lapsena pianonsoittoa, ratsastusta, balettia tai karatea? Käsi uudestaan ylös – kuinka monen harrastusinto lopahti viimeistään murrosiässä?

Pieni seikkailu -palstan Amoretto sai isovanhemmiltaan vanhan pianon ja suunnittelee nyt lapsuuden harrastuksen elvyttämistä.

Lilyn toimitus huomasi aikuisopiston kevätkalenteria tutkiessaan, että myös aikuisille suunnatut baletti-, ratsastus-, ja piirustuskurssit varataan ensimmäisinä loppuun. Moni aloittaa lapsuuden harrastuksen uudestaan aikuisiällä, sillä nuorempana lopettaminen kaduttaa. Vai onko näin?

Uuden vuoden ja uusien alkujen kunniaksi haluaisimme kuulla tänään lilyläisiltä, 

oletko aloittanut aikuisiällä lapsuuden harrastuksen uudestaan – tai haluaisitko?

Vastasiko harrastaminen odotuksia vai jouduitko kokemaan karvaita pettymyksiä?

Kuva Splash News / AOP

Kommentit (4)
  1. Itse olin jo pidempään haaveillut paluusta heppailun pariin. Aina kuitenkin oli (mukamas) joku hyvä syy, miksi ei. Kun sitten huomasin muutama kuukausi maalle paluumuuton jälkeen, että ”HEI! täällähän on aika paljon niitä hevosiakin….”, päätin etten enää siirrä harrastuksen jatkamista ”sitten joskus” tapahtuvaksi vaan jatkan nyt! 🙂

  2. Ratsastus tuntuu olevan aika yleinen aikuisena jatkettava harrastus. Onhan se ihan huippua: tehokasta liikuntaa, ulkoilua ja eläimiä samassa paketissa. Hyvä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *