Päivän kysymys: Oletko joulun pyhinä humalassa?

Toimitus

Kuva: Anna Huovinen/ A-lehtien kuva-arkisto

Kommentit

Aattona en, tänä vuonna päivänä saatan ollakin ja Tapsana ehkä jos tanssittaa.

Aattona tulee varmaankin muutama punaviinilasi ja terästetty glögi juotua. Joulupäivänä tai Tapaninpäivänä ei sitten enää, koska Tapaninpäivänä jatkuu jo työt.

Juhlistan varmasti aatolle sattuneita synttäreitäni viinilasillisella, mutta baarit eivät kuulu joulupyhiin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Humalassa en todellakaan, mutta viinilasillinen varmasti tulee nautittua joulumättöjen ohessa. Voi siis nauttia alkoholia sivistyneesti. Humalatila ei kuulu allekirjoittaneen perhejuhliin.

En - kuten en muulloinkaan. Punaviiniä voi toki nauttia, mutta lasin tai kaksi - ja senkin rauhassa nautiskellen, kuten jouluun kuuluu. :)

Vee (Ei varmistettu)

Kyllä

Idsie (Ei varmistettu)

Kyllä viini kuuluu mielestäni jouluun, ja aion nauttia muutaman lasin verran perheen kesken.

Punaviiniä jouluna ja joulupäivänä muutama lasillinen. :)

Senju
This is how i do it!

Aattoiltana kun veljet ovat jo menneet nukahtaamaan saatetaan äidin kanssa juoda lasilliset viiniä keskustelun lomessa, ei kuitenkaan sen enempää. Joulupäivänä tulee tänä vuonna lähdettyä ystävien kanssa mutta ei silloinkaan ihan humalaa humalaa, niinkuin ei koskaan. Pieni sievä.

 

Ja tähän aiheeseen liittyen voisin vielä sanoa että raitis jouluhan kuulostaa aina paremmalta lapsia ajatellen kuin kännäävät vanhemmat ja sitä seuraavat perheriidat.

...

Joka päivä tulee varmasti juotua muutama viinilasillinen illallisella, mutta humalassa en ajatellut olla.

idalinnea

Aattona varmaan joudun autoilemaan eli selvinpäin menee. Joulupäivänä en, perinteisesti juhlimista tiedossa illalla(:

Henna Huuskonen

Ei se tarkoitus ole, mutta kotona tulee juotua niin paljon terästettyä glögiä, että hups.. joskus käy niin :)

usch

Joskus iltamyöhään aattoiltana saatan olla pienessä sievässä, mutta todellinen huppelipupsis on sitten joka vuosi 25.pv iltana/yönä, koska silloin Lahden ravintola Torvessa on aina silloin Jouludisco, jotka ovat vuoden ehdottomasti parhaat (ja terveyden kannalta pahimmat) bailut! Ja niitähän ei koskaan voi missata, koska ne ovat jo perinne. Ihan niinku riisipuuro, graavilohi ja luumurahka. 

usch

Oho, silloinsilloin... Voisin tietty vielä mainita, et joulujuhlassamme päätähtiä ovat kuitenkin siskoni lapset, 4 ja 5-vuotiaat tytöt, joille tulee joulupukki ja jotka saavat eniten lahjoja, ja haluamme antaa heille mukavat joulumuistot lapsuudesta, joten päiväsaikaan ei kukaan ole kännissä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen joulunpyhät humalassa, jotta kestäisin sukulaisten seuran, johon minut kiristetään joka vuosi mukaan. Edes jotain hauskaa jouluna.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.