Päivän kysymys: Oletko käyttänyt hääpukuasi häiden jälkeen?

häät.jpg

 

Yksi elämän suurimmista paradokseista (heti light-tuotteiden lihottavuuden jälkeen) saattaa olla hääpuvun vähäinen käyttö suhteessa hankkimiseen käytettyyn aikaan, rahaan ja vaivaan. Jos laskisi yhteen kaikki ne tunnit, jotka olemme 1. puhuneet ystäviemme kanssa hääpuvusta, 2. etsineet inspiraatiokuvia internetistä, 3. kolunneet kauppoja ja 4. työllistäneet korjausompelijaa ja jakaisi ne tunneilla, jotka varsinaisesti vietämme kyseinen puku päällämme, voisi murtoluku olla aika mielenkiintoinen.

Onneksi tämä hurja epäkohta on huomattu, ja hääpukuun voi nyt pukeutua myös arkena ilman pelkoa sekopääleimasta.
Tänään vietetään nimittäin Käytä hääpukuasi -päivää. Hatunnosto & kiitos hankkeen keksijöille!

Olemme huomanneet, että morsiot tuppaavat jakautumaan kahteen selkeään leiriin hääpukufilosofiansa perusteella. On niitä, jotka miettivät pukua hankkiessaan, että ”tämänhän voi sitten muuttaa juhlamekoksi”, ja sitten niitä, jotka haluavat nimenomaan häämekon (kaikilla mausteilla) vain hääpäivänä käytettäväksi.

Uusi ilmiö on myös ”trash the dress” -henkinen suhtautuminen asiaan. Mekko ostetaan päiväksi, ja tuhotaan näyttävästi esimerkiksi häävalokuvaussessiossa tai erillisessä videossa.
 

Millaisia ajatuksia hääpuku herättää?

Oletteko käyttäneet hääpukujanne häiden jälkeen tai tuhonneet niitä?

Kyselee Leena, jonka kermanvärinen ja minimittainen villakreppimekko ei ole vielä nähnyt toisia juhlia.

 

Kuvat: All Over Press

Kommentit (12)
  1. Omani ostin vain häitä varten ja häitä tuo pitsiunelma huutaakin. Päätin myös, että myyn mekon nyt kun häät ovat ohi, jotta se voi jatkaa elämäänsä sulostuttaen jonkun toisen morsiamen hääpäivää. 

  2. Itsekin aloitin häämekkoni suunnittelun niin, että sen voisi myöhemmin värjätä ja lyhentää tyylikkääksi cocktail-pitsimekoksi. Mutta mitä kävikään, h-hetken jälkeen en halunnutkaan kajota ihanaan ja suurella vaivalla teetettyyn pitsipukuuni. Siellä se nyt roikkuu vuotta myöhemmin, vanhempieni vaatehuoneessa, käyttämättömänä, enkä yhtään tiedä mitä sillä tekisin, myisikö, muokkaisiko vai säästäisikö tyttärelle, jota minulla ei (ainakaan vielä) edes ole!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *