Päivän kysymys: Oletko romanttinen?

romantikko.jpg

Rimakauhua ja rahkapiirakkaa -blogin MinnaM tunnustautuu epäromantikoksi. Minna miehineen on juhlinut hääpäiväänsä esimerkiksi käymällä hampurilaisella ja poistamalla punkin kissan takapuolesta. Viimeisin hääpäivä vietettiin kebabilla.

Oletko sinä romantikko vai epäromantikko?

 

Saavatko ruusut, yllätykset ja rakkaudentunnustukset sinut huokailemaan ihastuksesta vai kakomaan kurkkuasi kiusaantuneena? 

Millä tavoilla osoitat rakkauttasi – tai toivoisit, että sinulle osoitetaan?

Kuvat Wikipedia, Rimakauhua ja rahkapiirakkaa

Kommentit (11)
  1. ameliaemilia
    6.8.2013, 18:36

    Ollaan poikaystävän kanssa varmaan suurinpiirtein yhtä romanttisia. Tai epäromanttisia. Rakkaudentunnustus sanotaan aina väärinpäin eli aus natsakar eikä todellakaan katsota romkomeja. Kukkia en ole ikinä saanut lahjaksi mutta koruja kyllä ja kerran sain suklaapatukan vaikka en edes syö suklaata. Perusteluna oli että naisia kuulemma pitää aina välillä hemmotella suklaalla. Se patukka on nyt ollut yli puolivuotta ruokakaapissa… 😀 Mutta kaikilla on omanlaistaan romantiikkaa ja musta romanttisinta on se kun käperrytään yhdessä nukkumaan ja aina kaupassa käydessään hän ostaa mulle muromysliä. Tosin harrastetaan myös käsikädessä kävelyä ja joskus julkipussailua. Ehkä ollaan vähän romantikkojakin. 😀

  2. Hei Emmi, tiedustelemme asiaa meitä paremmin tietäviltä! Siihen asti pikaratkaisuna on muokata kuva mieleisensä kokoiseksi ennen kuin sen lataa Lilyyn.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *