Päivän kysymys: Oletko vielä valmis luopumaan kesästä? (+5 tapaa jatkaa kesää)

Toimitus

Jos kalenteria on katsominen (ja sitähän usein on), syksy alkoi virallisesti eilen.

Balanssi-blogin Pinja P ei ole vielä täysin valmis luopumaan kesästä, vaikka pitääkin myös syksyä kauniina vuodenaikana.

Pinja listaa viisi tapaa pitää kiinni kesästä vielä pitkälle syksyynkin. Niihin kuuluvat esimerkiksi paljaat nilkat ja sulkapallon pelaaminen takapihalla.

Millä tavalla sinä pidät kesästä kiinni - vai oletko jo täysin valmis hyppäämään syksyyn?

Kuva: supersöpö pari Jennifer Lawrence ja Nicholas Hoult jatkavat kesää puistopiknikillä - vielä tarkenee! (Splash News /AOP)

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Vielä muutama viikko sitten julistin nyrkkiä puiden miten en halua luopua kesästä. Mutta itseasiassa...tulkoon pimeät syysillat, kamalat syysmyräkät. Tervetuloa stay-upit ja saappaat paljaiden säärien sijaan; ja ne venyvät illat kun voi nyhjöttää kaksin saman peiton alla takkaan tuijotellen ja toisiaan lämmitellen.

Jee uusille syysvaatteille (ja -kosmetiikalle!), tummemmille väreille ja villakankaalle - on taas aika kaivaa kutimetkin esille! Kippis punaviinille, ehkä ihan glögillekin! Hop hop syysmetsään varhain kirpeänä sunnuntaiaamuna; kahisevat lehdet jalkojen alla, punainen nenä ja tarmokkaitten koirien tohotus. 

Kesä on kiva mutta ei se syksykään paha ole :) 

Cloetta
la maria

Just viikonloppuna hyppäsin syksyyn mikäli mittarina toimii se, että ekaa kertaa laitoin mustat sukkahousut mekon kanssa. Syksy on just jees!

Mä rakastan neljää vuodenaikaa, joten syksy on tervetullut. Mä kaipaan jo niitä syyssateita!

Kanelibasilika

Kesä on ehkä pikkuisen yliarvostettu - kesäksi ladataan aina hillitön määrä odotuksia, ensin odotetaan ensimmäisiä helteitä toukokuussa, sitten juhannusta, sitten heinäkuuta ihan vaan heinäkuun vuoksi, kesähäitä ja kaikensorttisia kesätekemisiä _paljon_, sitten alkaa elokuu se paras lomakuu ja sitten huomataan, että kas kesä oli ja meni ja yhyy kun se ensi kesä on vasta ensi kesänä - miten tässä taa-aas kävi näin!? Vaikka todellisuudessa syksy, talvi ja kevät ovat aivan yhtä ihanaa aikaa ja tavallaan osin stressittömämpää, koska niille ei ladata ylimitoitettuja odotuksia (paitsi joululle, mutta ei nyt sotketa sitä ihanaan talveen ;) 

ameliaemilia

Kesä saa ihan vapaasti mennä koska rakastan syksyä! Tervetuloa pitkät kävelylenkit kirpsakassa ilmassa, villasukat, leffaillat, kynttilät, viltit, kaikki kivat kotoilu-jutut ja koulu. Ihana syksy<3

SARI H.
KOLIBRI

Laitoin pari päivää sitten syksytakin päälle, koska ilmat ovat viilenneet.

Olen syksy ihminen ja minusta on ihanaa, kun puiden lehdet ja muu

vihreä vaihtaa väriään.

Kommentoi