Päivän kysymys: Osaatko pitää salaisuuden?

salaisuus.jpg

”Sen jälkeen, kun sain tietää, että yksi parhaista ystävistäni jakoi luottamuksellisia yksityisasioitani yhteisen tuttavamme kanssa, olen alkanut varoa sanomisiani toden teolla. Pitäisikö jokaisen jutun yhteydessä muistaa sanoa: ”ethän sitten kerro tätä kenellekään?””

Tällaisia pohditaan La Vita Mia -palstalla, jossa ilmassa on ollut suoranaista luottamuspulaa muita ihmisiä kohtaan.

Miten on lilyläiset,

osaatko pitää salaisuuden vai käykö kiusaus lörpötellä liian suureksi?

Kuva: Kardashianin siskokset supisivat salaisuuksia korismatsissa / Splash News AOP

 

Kommentit (2)
  1. Meillä on kaveripiirissä oletus, että sille omalle puolisolle saa puhua, mutta muille ei,- ellei erikseen mainita, ettei sille avokillekaan saa puhua. 

    Jos lisäksi on jokin ihan tosi paha juttu, jota on pakko saada purkaa tai johon on pakko saada vielä uusia ajatuksia muualta, mä saatan puhua esimerkiksi Keski-Suomessa asuvalle ystävälleni Uudellamaalla asuvan ystäväni juttuja, tai toisin päin. Aina niin kuitenkin, ettei nämä ihmiset tunne tai tiedä toisiaan, ja tuskin tulevat koskaan tapaamaan. Näitä toki on harvoin, usein sen oman kumppanin ajatukset asioista riittää. 

    Mutta siis joo. Ei mulle tuota ongelmia pitää päätäni kiinni muiden asioista. Tai omistakaan 😀 

  2. Oi, mä olen aina sanonut ystävilleni, että mulle ei todellakaan kannata kertoa mitään salaisuuksia. Vaikka en niitä samantien muille möläyttäisikään (epätodennäköistä), niin se salaisuuden sisällä pitäminen ahdistaa mua niin vietävästi, ettei se todellakaan ole sen tiedon arvoista. Pitäkää salaisuutenne hyvänänne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *