Päivän kysymys: Paljastatko omat kasvosi Lilyssä?

viikset76_447353175321816_1079245458_n.jpg

Lilyn toimitus kommentoi omilla kasvoillaan, joskus myös viiksekkäinä.

”Entä jos joku tunnistaa minut? Entä jos en vastaakaan mielikuvia” Nimimerkki Vattu Panic at the kassajono -palstalta miettii, lätkäistäkö sivupalkkiin oma kuvansa vai ei.

Oletko sinä kirjautunut Lilyyn omilla kasvoillasi vai pelkällä nimimerkillä tai fiiliskuvalla? Miksi juuri niin? Haluaisimme mielellämme kuulla erilaisia näkemyksiä.

Kerro, miksi olet päätynyt bloggaamaan ja kommentoimaan ilman kuvaa tai miten rohkaistunut paljastamaan omat kasvosi?

Kommentit (31)
 1. TiinaMariN.
  20.4.2013, 07:24

  Ajattelen että päiväkirjamaista muotiin keskittyvää bloggaamista ei oikein voi muuten tehdäkään kuin omana itsenään, kasvot näkyvissä. Siinä on kyllä olemassa vaara, että rohkeimpia mielipiteitään ei uskalla sanoa ääneen, koska pelkää loukkaavansa tuttuja joiden tietää lukevan blogia. Jutut jäävät pinnallisiksi? Kerrotaan vaateostokset ja päivän asut mutta poliittiset mielipiteet pidetään poissa? Niinpä. Mutta jos blogion linja on kevyt, se kai kuuluu asiaan.
  Olen hyvin rehellinen ja avoin omista asioistani, kirjoitin esim. erosta vaikka tiedän että ex-miesystävä silmäilee blogiani edelleen. Ehkä en olisi kirjoittanut jos hän olisi kieltänyt? Monia asioita täytyy kyllä ottaa huomioon, jos kirjoittaa omana itsenään. Minulla oli ennen käytössä nettiminä, jonka varjossa kerroin rohkeasti sellaista, mistä ei koskaan uskaltaisi ääneen puhua. Jotain hyvin terapeuttista siinä oli, ja tuolloin 90-luvun lopulla, uudenlaista.

  Nyt mietin sitä näyttäisinkö kuvissa lasteni kavot. Heistä saisi mahtavan muotijutun blogiin, varsinkin 7-vuotias poikani on pukeutumisesta kiinnostunut ja omaa loistavan tyylitajun 😉 Mutta, kuinka yleistä on että siitä voisi koitua jotain ikävää? En tiedä, ei ole kokemusta. Mutta vähän arveluttaa, kun lapset eivät itse osaa vielä tehdä päätöstä.

 2. ^Samoin ajattelen. Kirjoitin tästä nyt vielä omallekin palstalle http://www.lily.fi/juttu/naamaton-humpuukimaakari

  Sitä vielä jäin miettimään, että onko oletusarvo kuitenkin se, että kasvot pitää näyttää, ja siihen olisi syytä ”rohkaistua”, kuten toimituksen kysymyksessä esitetään? Jos niin miksi näin?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *