Päivän kysymys: Paras kylmän kesän vinkkisi?

sade9_preview.jpg

Olen toistellut tänä kesänä usein yhtä lausetta: ”Jos jättää jotain tekemättä siksi, että aurinko ei paista, ei tee koko kesänä yhtään mitään.” Niinpä olen istunut kesäteatterissa sateella, värjötellyt näköalakahvilassa viltin alla ja lähtenyt aamuöisille laiturijatkoille valkoviinipullon ja talvitakin kanssa. White Trash Disease -blogin Nata sen sanoo: villapaitakesä. Coco puolestaan on sadepäivinä välitilassa: kauniisti sisustetulla katetulla terassilla. Sehän on melkein ulkoilua!

Mutta vaikka olisi kuinka luova ja myönteinen ihminen, jossain vaiheessa ideat alkavat loppua. Olohuonepiknik, testattu. Lapsuuden sadepäiviltä tuttu Monopoli-maraton (kossudrinkkeihin yhdistettynä), kokeiltu. ”Meitä ei ole tehty sokerista”-tyyppisellä raivolla vedetty sadepyöräilyretki, nähty.

Niinpä kysymme maanantain kunniaksi:

Mikä on sinun paras vinkkisi kylmään kesään?

Miten nauttia kesästä, kun vuoroin sataa ja vuoroin tuulee? Miten sinä piristät sadepäiviä ja pidät mielen aurinkoisena? Miten kääntää voitoksi tämä kesä, jona Jaakolla ei ole ollut kylmän kivensä kanssa paljoa tehtävää?

Kiitollisena inspiraatiota odottelee

Trendin toimitussihteeri Heini

Kommentit (11)
  1. Mäkin oon Essilyn tapaan urheillut tänä kesänä ihan poikkeuksellisen paljon. Tavoitteena on ollut vetäistä joka päivä pieni HIIT-treeni, lenkki tai joogasessio lähipuistossa, mutta käytännössä on tullut treenattua ehkä muutama kerta viikossa 🙂 Lisäksi on tullut terveysintoiltua muutenkin, kokkailtua terveellistä kasvissafkaa, raakasuklaata jne.. Tää on ollut tällainen hyvinvointikesä; oon lukaissut lisäksi pari hyvinvointiin liittyvää kirjaa ja meditoinut aina kun olen ehtinyt. Tuntuu, että voin fyysisesti ja henkisesti tänä kesänä ihan hirmu hyvin, kun ei ole tullut vietettyä koko kesää skumppapäissään kesäpiknikeillä 😀

    Toisaalta kääntöpuolena on ollut myös tämä kotisohvalla ja tietokoneella hengailu. Jos laskisin blogien selailuun ja Netflixin katseluun kuluneet tunnit, niin… no, enpä laske ;D

    Mut ehkä se lämpökin sieltä vielä tulee, eiks vaan??

  2. Urheilu! Jos ei paista, pitää liikkua, että olisi lämmin. Ei voi myöskään valittaa, että olisi liian kuuma urheilla. Mulle kesä on myös vihreyttä ja värejä, joista olen kyllä saanut nauttia lämpömittarista huolimatta.

    Hain keirrätyskeskuksesta kasan värikkäitä vaatteita ja puin kesän päälle. Kun on sateenkaaren värit päällä, tuntuu heti kesäisemmältä.

    Täytyy myös muistaa, että asumme tosi pohjoisessa maassa, ei tänne aina helteet saavu, mutta en mie mistään epäkesästä silti puhuisi. Kesä se on tämäkin ja kyllä tätäkin sitten talvella lämmöllä muistelee

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *