Päivän kysymys: Paras somedeittailuneuvosi?

8889222_ultrahigh_preview.jpg

Siihen menee niin paljon aikaa ja se on niin hankalaa, sinkkuystäväni huokasi.

Hän oli hankkinut uuden, Tinder-kelpoisen puhelimen, mutta sovellus ei osoittautunutkaan sellaiseksi Amorin nuolien sinkoilupaikaksi kuin hän oli kuvitellut.

Kyllä, potentiaalisia kumppaneita löytää, kunhan pyyhkii menemään. Mutta se yhdentekevä tsättäily tuntemattomien tyyppien kanssa! Yhdellä sormella älypuhelimella! Miksi ihmeessä käytämme vuonna 2015 viestittelymuotoa, joka on hidasta kuin morsettaminen ja josta saa rasitusvammoja sormiin!

Ja sitten kaikki ne muut hankaluudet: Ensin keskustelu alkaa lupaavasti. Vitsaillaan huonoista kesäsäistä ja kuvaillaan omia eksoottisia harrastuksia. Sitten tyyppi ei enää vastaa. Tai sitten kaikki ihanat kesäheilat pamahtavat puhelimeen samaan aikaan, ja pitäisi ehtiä vielä käydä töissäkin.

Ja entä sitten treffien jälkeen? Pitääkö jatkaa tsättäilyä vai pitäisikö käyttää puhelinta siihen, mihin se on alun perin suunniteltu, eli soittamiseen? Kuinka montaa tyyppiä saa tapailla samaan aikaan? Saako tyypin vain feidata vai pitäisikö kertoa reippaasti, että toinen treffikumppani vaikuttaa inspiroivammalta? Kuinka nopeasti viesteihin pitää vastata?

Eikä somedeittailusuo lopu Tinderiin. Voiko deittiä alkaa seurata Instagramissa vai mennäänkö stalkkaamisen puolelle? Miten pitäisi tulkita sitä, että tyyppi on lukenut WhatsApp-viestisi mutta panttaa vastaamista?

Sääntöjä ei ole, joten ne pitää tehdä. Päivän kuuma kysymys kuuluukin:

Minkä deittailuviisauden haluaisit jakaa meille kaikille? Jos saisit julistaa Tinder-aikakauden deittailusäännöt, miten ne kuuluisivat? 

Nerokkuuksianne odotellen

Trendin toimitussihteeri Heini

Kommentit (13)
 1. Olen samaa mieltä siitä, että treffeille vain as soon as possible! Oma sometreffeilyhistoria jäikin vain pariin viikkoon, kun oikea herra astui elämään melkein samantien. Onnellinen olen siitä, että menimme treffeille pian – kun kaikki kolahti hänen kanssaan kohdalleen, muille mätseille saattoi kertoa asiasta rehdisti ja viivyttelemättä.

  Lisäksi tuosta ”kyyläys”asiasta: kun tämä samainen herra ekoilla treffeillä paljasti jollain kommentillaan käyneensä tsekkailemassa feispuukkisivuani, tuli minulle ainoastaan sellainen olo, että olin häntä todella kiinnostanut ja että hän halusi tietää minusta jotain jo ennen tapaamista. Olinhan minä itsekin tehnyt saman, ja siitä sitten kerroinkinn.

 2. Mun mielestä Tinderissäkin pitäis muistaa olla kohtelias. Muistaa, että siellä toisessa päässäkin on oikea, tunteva ihminen. Sanoa sellaisia asioita joita voisi sanoa kasvotustenkin.

  Jos ja kun match tulee niin jo siihen ekaan viestiin kannattais panostaa, antaa jutunjuurta, kysyä tai todeta jotain, johon on helppo tarttua ja alkaa rakentamaan jonkinlaista keskustelua. Pelkkä ”moi mitä kuuluu” ei pidemmän päälle enää sykähdytä sillä siihen vastaaminen tuntui minusta ainakin aina todella turhauttavalta ja usein niin alkaneet keskustelut kuivuivat kokoon ennen kuin edes alkoivat.

  Lisäksi minusta on parasta lähteä treffeille aika pian jos ensimmäisten viestittelyjen jälkeen tuntuu siltä, että ollaan yhtään samalla aaltopituudella. Kahdet ekat tinder-treffit sovittiin aikalailla heti ja jälkeenpäin olen ollut tyytyväinen, etten tuhlannut enempää aikaa ja energiaa sillä kumpikin tapaus (siitä huolimatta, että olivat mukavia ja komeita) osoittautuivat ihan vääränlaisiksi minulle jo ensitapaamisella. Kolmannen tinderdeitin kanssa viestittelin KUUKAUSIA päivittäin. Kun lopulta sain herran treffeille olin ihan varma, että nyt saattoi tulla bingo. No, eipä tullut. Eniten ärsytti etten koskaan saanut sille jutulle kunnon lopetusta, vaisuja lupauksia toisista treffeistä ja hiljalleen hiipuvaa viestittelyä. Harmitti silloin aika paljon kun lopulta tajusin, että ei hänestä enää kuulu, syystä jota en saanut koskaan tietää. Myöhemmin kun neljäs tinderdeitti osoittautui syyksi poistaa koko Tinder, kerroin asiasta ihan rehellisesti niille muutamalle joiden kanssa olin silloin myös ollut yhteyksissä. Kaikki toivottivat onnea ja kiittelivät, että kerroin rehellisesti tilanteestani enkä vain tylysti hävinnyt bittiavaruuteen.

  1. ”Neljäs tinderdeitti osoittautui syyksi poistaa koko Tinder.” Nyt alkoi kiinnostaa, mitä tapahtui.

   1. No mää tietty rakastuin.

     1. Anna Blue Eyes
      23.7.2015, 15:10

      Heh, mitä kertoo ihmisestä se, että luki sen ensin ajatellen niin, että kävi jotain huonoa..? Että sen Tinderin poisti, koska totaalisesti menetti toivonsa (okei, no ehkä väliakaisesti, mutta kuitenkin) 😀 

      (Pakko mainita, että ehdin kyllä ymmärtää tämän oikein ennen vierailijan omaa lisätäsmennystä!)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *