Päivän kysymys: Pidätkö nettipaastoa lomalla?

shutterstock_9241576_preview.jpg

Sarvaksen Saara lähti lomalle, mikä tarkoittaa sitä, että hän on ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen ilman tietokonetta ja blogia yli neljä vuorokautta. Toivotamme Saaralle mitä ihaninta lomaa – se on selvästi ansaittu!

Saaran inspiroimana kysymme tänään:

Mikä on sinun nettitaktiikkasi lomalla?

Pidätkö paastoa sosiaalisesta mediasta ja sähköposteista? Räpläätkö rannalla kännykkää vai luetko kirjaa? Lähetätkö Instagram-kuvia kaverien kadehdittavaksi, vai tallennatko ihanat maisemat vain pääsi sisälle?

Kyselee Maija, joka aina loman aluksi tekee pyhän päätöksen olla käymättä Facebookissa, mutta sortuu yleensä noin neljännen päivän kohdalla.

Kuva: A-lehtien arkisto.

Kommentit (5)
 1. Yritän ja harjoitankin nettipaastoa ihan arkielämässäkin – ainakin joitain tunteja :).

 2. Otan lomalle aina mukaan sekä tabletin että (tietysti) kännykän. Nämä tosin molemmat, yhdessä rannekellon kanssa, heitetään matkalaukkuun heti lomakohteeseen saavuttaessa, ja ne kaivetaan sieltä ulos vasta loman viimeisenä iltana. 

  Tänäkin vuonna kesäloma tuli vietettyä kirjojen parissa, laiskotellessa, grillatessa ja purjehtiessa, kaukana somen maailmasta. Kyllä ne kaverit ja vanhat ala-asteen luokkakaverit, joita ei ole nähnyt 30 vuoteen, pärjäävät sen 2 viikkoa ilman niitä ’paljain varpain hiekassa’ – valokuvia FB:ssä. Ihan varmasti. 

  En muuten myöskään katso lomallani tv:tä, tuo keskusteluntappaja kun möykkää lopun vuodesta päivittäin. Oikein jos teknologiseksi heittäydyn niin laitan radion päälle aamukahveja juodessa. 

  1. Ja jos kotimaassa ollaan, sieltä radiosta tietysti kuunnellaan vain Yle Puhetta tai merisäätä? Laukkuunpiilotustaktiikka kuulostaa hyvältä – peukkua myös rannekellosta luopumiselle!

   1. Hahaa – kyllä! ”Kotka Rankki” jne 🙂 

    Rannekello jää laukkuun siksi, että lomallahan ei kelloa tuijotella. Syödään ja juodaan silloin kun siltä tuntuu, ja nukutaan kun nukuttaa. 

    Täydellinen nollaus, ja taas jaksaa loppuvuoden! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *