Päivän kysymys: Pitääkö asua vaihtaa päivittäin?

mia_juni_2014_2.jpg

”Pitkän villakangashameen, valkoisen topin ja leopardiloaferien liitto toimi niin mutkattomasti, että ei tehnyt mieli pukeutua mihinkään muuhun. Tänäänkin tuo asukokonaisuus houkuttelisi, mutta ehkä kuitenkin haastan itseni ja puen vaihteeksi jotain muuta.”

Miami-blogin Mia F käytti samaa asua kolme päivää putkeen ja pohti, miksi pitäisi vaihtaa, jos asu toimii (ja sehän muuten toimii). Samaa aloimme pohtia mekin, sillä tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että asua vaihdetaan yhtä usein kuin sukkia.

Mitä mieltä sinä olet?

Käytätkö samaa asua huoletta puolet viikosta vai vaihdatko vaatteita päivittäin?

 

Kuva: Miami

Kommentit (17)
  1. Ai kauhea. Itse kuulun näköjääm ryhmään epänaiselliset hajuherneet – t-paita on tunkkaisen hajuinen usein jo päivän käytön jälkeen, toppi voi mennä ilmavuutensa takia pari päivää. Yläosa, alusvaatteet ja sukat vaihtuu siis päivittäin. Jos yläosa nyt ei selkeästi ihan hielle haise, niin ainakin on sellainen puolipitoisen / deodorantin haju yhden käyttöpäivän jälkeen. Farkkuja pesen harvoin, muut housut tuntuman ja tahrojen mukaan (oon hirveän hyvä tiputtamaan ruokaa housuille). Hymähdin hieman aikaisempien kommentoijien ”liikaa ihania vaatteita” -teeseille – mun vaatekaapin sisältö on niiiin suppea ja ankea perustoppeineen ja -t-paitoineen, että mulla käytännössä pyörii samantyyppiset asut viikosta toiseen. Huivejakaan ei ole kuin muutama. Puhumattakaan kengistä ja laukuista. 😀 Oonkohan nainen ollenkaan?

  2. Ihmettelen että miksi pitäisi luoda vaikutelma, että omistaa paljon vaatteita? 🙂 Totuin tapaani käyttää samoja vaatteita kunnes ne likaantuvat muuttaessani ulkomaille opiskelemaan, ja käytin puoli vuotta vain yhtä matkalaukullista vaatteita. Jotkin vaatekappaleet kuluivat käytössä puhki – ja sepäs tuntui hyvältä. Sitten tunsin ansainneeni uuden vaatteen rikkimenneen tilalle.

    Ostan harvoin uusia vaatteita, vain kun todella pystyn tarpeella perustelemaan hankinnan.  Silti saan usein kehuja ”tyylistäni” tai vaatteistani, vaikka usein vedän päälleni kirjaimellisesti pinon päällimmäisen paidan. Ehkä se, että käytän samoja vaatteita usein, luo minulle vahvan tyylin. Tyylini ei ole ”joka päivä eri” vaan se tuttu ja turvallinen joskin rajattu valikoima joka kaapistani löytyy,ja jonka kanssaihmiset tunnistavat tyylikseni.

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *