Päivän kysymys: Saako muiden ruokavalintoja arvostella?

suklaa.jpg

Cocista, halpamerkin juustoa, nakkeja, suklaalevy. Jätä mullekin -blogin OttoL ei voinut kuin kauhistella, kun hän näki kassajonossa, mitä edellä oleva asiakas lappoi hihnalle.

Samalla hän alkoi pohtia sitä, saako muiden ruokavalintoja arvostella.

OttoL tuli siihen tulokseen, että saa:

”Tarkoitukseni ei ole mollata muita, vaikka heitä rankasti arvostelenkin, sillä kukaan (eritoten minä) ei ole täydellinen. Mielestäni kyse on yksinkertaisesti ihmisten tietämättömyydestä ja pihiydestä  mistään ei lähtökohtaisesti haluta maksaa mitään, eikä Suomessa yksinkertaisesti ole monien muiden maiden kaltaista ruokakulttuuria.”

Mitä mieltä te olette?

Kommentit (20)
  1. Olin kaupan kassalla ko mun kaveri tuli asiakkaaksi. Hän osti leikkeleitä ja kahta eri juustoa, johon meillä ei olisi varaa. Nykyään kutsun häntä leikkisästi porvariksi. 

  2. Ei kyllä yhden kauppareissun perusteella voi tuomita 🙂 Mun torstain ostokset näytti tältä ja selitys löytyy mun blogista http://www.lily.fi/blogit/kaos-dreams/lahjontaa 🙂

    [[{”fid”:”322148″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”2048″,”width”:”2048″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *