Päivän kysymys: Saako seurustelu muuttaa ihmistä?

muutos.jpg

Kaukaisimmalle rannalle -blogissa pohditaan, kuinka paljon seurustelu muuttaa ihmistä.

”Vilma oli se, jonka suusta tulevat jutut saivat ronskeimmat miehetkin punastelemaan. Vilma oli se, joka pienestä koostaan huolimatta joi pöydän alle porukan kookkaimman miehenkin.

Nyt Vilma pyörittelee silmiään, kun me muut hassuttelemme, ja toitottaa, kuinka paljon mukavampaa on, kun ei tarvitse juoda niin paljoa.”

Parisuhde muuttaa meitä väistämättä – muutummehan elämän aikana muutenkin. Pienet muutokset ovat tietenkin luonnollisia ja usein väistämättömiä, mutta mikä neuvoksi, jos parisuhde tekeekin toisesta täysin uuden ihmisen? Voiko ystävälle sanoa, jos tämä on muuttunut entisen itsensä vastakohdaksi?

Käy kommentoimassa ja lue Kaukaisimmalle rannalle -blogin juttu täällä.

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit (8)
 1. ^^Okei luin ton alkuperäisen merkinnän ja piti tulla korjaamaan tuohtumistani sen verran, että kyllähän Vilmassakin on melkoisesti vikaa 😉

 2. Vielä tolle mun edellistä kommenttia edeltävälle: Ehkä ihmiset käy ulkona ystävien kanssa osin myös siksi että A) ne on nuoria ja niitä huvittaa tehdä sellasta enemmän kuin sitten vanhempana B) toinen ihminen muokkaa sun ideoita ja toisinpäin, kun puhutaan ja keskustellaan, koska ihminen ei oo mikään valmiiksi veistetty patsas ja C) siellä baareissa ja ylipäätään ulkona käydään nuorempana usein juurikin etsimässä kumppania parisuhteeseen. On täysin loogista, että kun se seksuaalinen jännite jokaisen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa katoaa ja voi panna ihan hyvin kotonakin, ei välttämättä tee mieli lähteä kavereiden kanssa baariin.

  Kyllä mun oma kasvissyönti on ehdottomasti vaikuttanut myös mun poikaystävän valintoihin. Tottakai. Jos eletään ja jaetaan päivittäin kaikki yhdessä vuosien ajan, voi toinen ihan itsenäisesti alkaa ajatella, että hei ehkä tossa on pointti. Pitäiskö pitää itsepäisesti kiinni vaikka lihansyönnistään vaan siksi, ettei näyttäis muuttuneensa? Tässä on taas kaiken ydin se, ketä varten elämääsi elät: omaa itseäsi (ja jotain yleistä hyvän ihannetta tms) vartenko, vaiko varjellaksesi ystäviesi ja muiden ihmisten mielipidettä susta.

  1. On täysin loogista, että kun se seksuaalinen jännite jokaisen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa katoaa ja voi panna ihan hyvin kotonakin, ei välttämättä tee mieli lähteä kavereiden kanssa baariin.”

   Eli siis et koskaan käynyt baarissa vain, koska halusit viettää aikaa kavereittesi kanssa? Että he ikäänkuin vain olivat völjyssä sillä aikaa kun sinä metsästit seuraavaa petikumppania? 😉 

   …Ei se seksuaalinen jännite vastakkaiseen sukupuoleen muuten mihinkään katoa, uskallan väittää. Se vain tukahdutetaan suhteen alussa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *