Päivän kysymys: Työpaikkaromanssi – juu vai buu?

//www.youtube.com/embed/eOcbGqeAI0Y

Jos sinun pitäisi valita motto, kumpi olisi passelimpi: ”Pidän aina töissä silmät auki kiinnostavien tyyppien varalta ja käytän kaikki tilaisuudet hyväkseni vähintään flirttailemalla.” Vai: ”Töissä keskitytään työntekoon. Työapaikkaromanssit mutkistavat asioita ihan turhaan.”

Cougarwoman vietti töissä häkellyttävän tupakkihetken kollegan kanssa – ja sai tältä lälsiäisiksi puhelinnumeron. Toimituskin äityi ajattelemaan tänään lemmekkäitä. A-lehtien kopiokonehuoneessa lempi ei ole viime aikoina leimahdellut (ainakaan meidän kerroksessamme), mutta entä teillä muilla? Kerro:

Onko sinulla ollut työpaikkaromanssia? (Tai piristääkö vakituinen flirtti työpäiviäsi?)

 

 

Kommentit (4)
  1. Minulla oli vähän päälle parikymppisenä työpaikkaromanssi, joka päättyi lopulta siihen että sydämeni särkyi pahasti. Mies toimi lapsellisesti ja itsekkäästi. Kuljin silmät itkusta turvonneina muutaman viikon, mutta nyt viisi vuotta myöhemmin ajattelen, että kyllähän jokaisen tulee kerran elämässään kokea särkynyt sydän!

  2. Kaipa sen voisi työpaikkaromanssiksi luokitella, sillä tapasin avopuolisoni työpaikallani. Tosin me olimme pidemmän aikaa ystäviä ennen tunteiden roihahtamista, mutta emme todennäköisesti olisi tavanneet työpaikan ulkopuolella. En siis näe työpaikkaromansseissa mitään pahaa, kunhan siitä ei aiheudu mitään hankaluuksia. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *