Päivän mielipide: Poikaystävä ei saa syrjäyttää ystäviä

olivia.jpg

Prinsessa Tuuliviiriä surettaa. Hän matkusti viikonlopuksi ystävänsä luokse mielessään tyttöjen ilta, mutta ystävä päätyikin illan päätteeksi poikaystävän kainaloon.

Prinsessa Tuuliviiri tuntee olonsa hylätyksi ja pohtii, että ystävä siirtyi nyt entisten ystävien kategoriaan. ”Eikö hän todellakaan ymmärrä, että kaikki ne hetket joina hän menee poikaystävälleen, on toisen kainalossa, ne kaikki minä olen yksin. Minä olen ihan yhtä yksin kuin hänkin oli ennen!”

Onko sinulle käynyt vastaavalla tavalla – vai onko mielestäsi täysin ymmärrettävää, että tuoreessa suhteessa elävä ystävä ei malta olla erossa kumppanistaan?

Lue juttu täältä.

 Kuva: Näyttelijä Olivia Wilde viihtyy poikaystävä Jason Sudeikisin kainalossa – muistathan kilauttaa myös kaverille, Olivia! (Splash News / AOP)

 

Kommentit (12)
  1. Mun mielestä on täysin luonnollista, että kun suhde on tuore, ystävät jäävät vähän vähemmälle huomiolle. Olen todistanut tätä samaa kuviota niin monia kertoja ja mä todellakin ymmärrän sen, vaikkakin itse olen aina ollut tässä sinkkuystävän roolissa. 😀 Enemmän mua melkein ärsyttää ne ihmiset jotka väittää että niin ei tule tapahtumaan heille. Mielummin mun mielestä pitäisi heittäytyä puhtaalla omalla tunnolla siihen alkuhuumaan ja myöntää vaan rehdisti että kyllä se oma kulta menee vaan kaiken edelle siinä alkuhuumassa. Ystävänä ymmärrän tilanteen ja myöskin tiedän, että se on ohimenevä vaihe ja tuen ystäviäni antamalla heille tilaa.

    Paljon auttaa myös se, että tutustuu rohkeasti kavereitten poika/tyttöystäviin ja näkee heidät mielummin mahdollisuutena tavata uusi mahtava tyyppi kuin uhkana siitä, että he varastaisivat ystäväsi.

    1. Ja se pitää vielä lisätä, että harmittaahan se ihan tosi paljon välillä. Ja tuntuu pahalta ja usein on ikävä alkuhuumassa kylpevien ystävien seuraa. Mutta joka kerta oon saanut todistaa kaiken olevan ohimenevää 🙂 Ja ystävyys oikeasti kestää niin paljon enemmän kuin parisuhde! Itse kannattaa myös tehdä aloitteita, koska rakastunut ihminen nyt vaan unohtaa kaiken muun 😀

  2. Kävin lukemassa alkuperäisen tekstin sekä siihen kirjoitetut kommentit, ja täytyy kyllä sanoa, että tuli paha mieli kirjoittajan puolesta kommentteja lukiessa! Hyvin moni kommentoija ei keskittynyt itse asiaan, vaan oli joko kirjoittajan puolella tai vastaan. Moni oli sitä mieltäkin, että kirjoittajan tunteet ovat vääriä ja hän on ylireagoinut yms. Kumma juttu kun täällä netissä, kun ei voi kommentoida asiallisesti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *