Päivän oppitunti ihmisyydestä: Lohduta itkevää

vh6_itku_pisara_preview.jpg”Itkevän auttamisen pitäisi olla itsestäänselvyys. Liukkaalla kaatunut nostetaan ylös, lastenvaunuille avataan painava ovi ja eksyvälle neuvotaan oikea suunta. Ei vollottajan auttaminen ole  sen konstikkaampaa, tai ainakaan se ei saisi olla.”

Roosa näki itkevän naisen lentokentällä. Muut matkustajat tuijottelivat hämmentyneenä. Lopulta Roosa päätti rohkaista mielensä ja kysyä naiselta, mikä oli hätänä.

Itsekin ventovierailta apua saanut Roosa muistuttaa, että itkevää ihmistä jeesataan siinä missä eksynyttäkin. Eikä se vaadi ihmeitä: ”Sillä jos ei halua puhua, voi edes tehdä maailman kauneimman eleen, ja tarjota nenäliinan.”

Lue Roosan liikuttava juttu täältä.

Kuva A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit (3)
  1. Vesissä on eroja, aivan kuten jutuissakin… Joskus toiset kommentit kolahtaa enemmän kui toiset, kuten tämä inhimillinen stoori. Olenko ”väärässä” vai tuntuuko vain siltä? Joka tapuksessa, jatkakaa samaan hyvään malliin ja inhimillistä kevättä toimitukseen!

  2. Immeine, samaa mieltä! Saamme päivittäin pörhistellä rintaamme ylpeänä, kun Lilyn sisältöä tekevät niin mainiot tyypit.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *