Päivän paljastus: Milloin viimeksi harrastit seksiä?

Toimitus

Cougar Woman teki blogissaan kipeän kuvauksen viikonlopusta. Kaikki meni aviomiehen kanssa päällisin puolin ihanasti, mutta seksi lässäytti koko viikonlopun tunnelman. Auts! Lue juttu täältä.

Uteliaita kun olemme, kysymmekin tänään: milloin sinä viimeksi harrastit seksiä? (Toki voit avautua Cougar Womanin tapaan tarkemminkin, millaista meininki teidän punkassanne oli - ja halutessasi verhoutua Vierailija-nimimerkin taa.)

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kolme viikkoa sitten mieheni kanssa, mutta milloin viimeksi nautin siitä? Ehkä heinäkuussa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eilen aamulla. Ei ole mitään valittamista ;)

MmA (Ei varmistettu)

Lauantaina. Sekä minä että avopuolisomme olisimme kyllä halunneet seksiä sekä sunnuntaina että eilen, mutta aikataulumme eivät vain kohtaa. Aamulla herään paljon aiemmin kuin kumppani ja alan opiskella, enkä halua keskeyttää jos pääsen vauhtiin, päivällä olemme ihan eri aikoihin kotona ja illalla olen yleensä pitkän opiskelupäivän päätteeksi liian väsynyt. Todennäköisesti tänään olisi luvassa edes pikaseksiä, jos muuta ei jaksa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Puolitoista viikkoa sitten, sillä olemme avopuolisoni kanssa olleet vuoronperään kipeinä.

Vierailija vailla seksiä (Ei varmistettu)

Puolitoista vuotta sitten. Paitsi tietysti jos sooloseksi lasketaan! Kyllä puolitoista vuotta on aika pitkä aika. Mutta melko hyvin pärjää ilmankin.

Nimetön (Ei varmistettu)

Viime yönä

purmur (Ei varmistettu)

Sunnuntaina. Se on usein meillä avopuolisen kanssa seksipäivä. Viikolla on aina liikaa kaikkea, mutta sunnuntaina sille on aina aikaa. Ja se on hyvää.

jtv (Ei varmistettu)

viikon - parin välein, kun mahdollisuus tavata :3
tiheämmistä tapaamisista ja toistuvammasta, räiskyvästä rakastelusta haaveillen...

timeless (Ei varmistettu)

Kesäkuun alkupäivinä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Toissayönä, jos viimeöistä handjobia ei lasketa :)

Kerppa (Ei varmistettu)

Viime tiistaina. En ole nauttinut seksistä vuosiin koska jotenkin idea koko hommasta on kadonnut. En harrasta edes itsetyydytystä enää koska se ei tunnu miltään. Voikohan aseksuaaliksi tulla myöhemmällä iällä vi pitääkö sellaiseksi syntyä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsekseni viime viikolla, poikaystävän kanssa pari viikkoa sitten. Ollaan molemmat oltu aika väsyneitä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Suununtai iltana kun mentiin nukkumaan. Oikein miellyttävää ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Viikonloppuna kolmesti, kaksi näistä kerroista suihkussa. Kiitos etäsuhteen, oli mennyt pari viikkoa niin, ettei oltu nähty ollenkaan.

TM (Ei varmistettu)

Toissaviikon perjantaiaamuna. Oli kivaa, ihanaa. Harmi, että voidaan tavata miehen kanssa vaan parin viikon välein, tekis mieli useamminkin ;)

Puutteessa (Ei varmistettu)

Kuukausi sitten. Siitä on KAUAN, koska mies oli 3 viikon visiitillä kotonaan ulkomailla. Onneksi ensi lauantaina taas nähdään, ja sitten heiluu peittokin säännöllisemmin :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Viime perjantai-lauantai välisenä yönä kihlattuni kanssa. Nyt pitää taas odottaa viikonloppuun, sillä opiskelukuvioiden takia asutaan arkisin eri paikkakunnilla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahahh, hieman odottamattomasti tänä aamuna. :) Olin menossa töihin, joten odotin sen olevan pikainen ja kiihkeä. Mutta päädyimmekin hikoilemaan yli tunnin lakanoissa. Sanomattakin selvää, että olin myöhässä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi vitsit. Jotenkin lohdullista, että on muitakin pariskuntia, joilla seksiä on välillä harvemmin. Vaikka olen todella tyytyväinen parisuhteeseeni ja seksin laatuun, kaikki "tottakai joka päivä!" ja "vähintään kolme kertaa viikossa" seksitilastot ahdistavat minua jostain syystä kovasti. Meillä ei ole lapsia, mutta jotenkin elämä - väsymys, helvetillinen määrä töitä ja opiskelua, syysflunssat ja eriävät aikataulut - menevät usein säännöllisen seksinharrastamisen edelle.

Hohhoijaa. (Ei varmistettu)

Muistaakseni joskus keväällä. Vauvan syntymän (kesäkuu) jälkeen ei ole peitto juurikaan heilahdellut-ja vieressä nukkuessa uni tuntuu voittavan meidät molemmat. Useamman lapsen kanssa arkea eläessä myös tämä, todella valitettavasti jää tällä hetkellä aivan liian vähälle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Viime yönä. Vaiheiltiin yhdessä pitkään että jaksaisko sitä ja jaksettiin sitten, tosin se kestikin sitten pitkään kun kummallakin oli vaikeuksia saada. Mutta ollaan kyllä tosi tyytyväisiä noin yleisesti ja pyritään rakastelemaan usein.

Sinkkuna 3 vuotta (Ei varmistettu)

Toukokuussa, ja sitä ennen huhtikuussa, molemmat kerrat eksäni kanssa. Ensimmäisellä kertaa olin vahvasti humaltunut ja toisella kertaa pilvessä. Morkkis? Yllättäen ei. Minulla ei ole kolmeen vuoteen ollut eromme jälkeen edes "mitään juttua kenenkään kanssa" ja lienee sanomattakin selvää, että aika yksinäinen olen. En osaa itsekään päättää kantaani, onko yksinäisyyden nojalla oikein harrastaa irtosuhteita, vieläpä hieman kyseenalaisia sellaisia.
Ennen ex-poikkikseni kanssa pelleilyä edellinen kerta oli edellisenä kesänä kaukana matkoilla. Miksi seksielämäni on niin kuihtunutta? Koska torjun lähes kaikki miehet ympäriltäni, jotka mahdollisesti tahtovat minusta jotain muuta kuin ystävää. Tämä taas johtuu vakavista itsetunto-ongelmistani. Mutta minusta on tullut aika hyvä masturboimaan!

I wish! (Ei varmistettu)

Kesäkuussa viimeksi silloisen poikaystävän kanssa. :( Voin sanoa että tässä vaiheessa sinkkuna oloa jo kaipaan seksiä aika lailla. Sen säännöllisyyttä parisuhteessa etenkin.

Onnellinen (Ei varmistettu)

Olin ihan yllättynyt miten hiljaista muilla pariskunnilla on seksirintamalla. Me harrastetaan seksiä monta kertaa viikossa. Viikonloppuisin noin 4 kertaa ja viikollakin ainakin kerran, usein kaksi. Olemme molemmat aktiivisia ja usein halu on yhteinen ja samanaikainen :)

Emme asu (vielä) saman katon alla, yhteisiä vuosia takana tällä erää n. 1,5 ja aiemminkin olemme seurustelleet vuosia sitten muutaman vuoden ajan. Intohimo ei ole kadonnut minnekään. Meillä seksi on tapa ilmentää rakkauttamme toisiamme kohtaan.

Onnellinen (Ei varmistettu)

Unohtui vielä lisätä että jos vietämme mahdollisuuksien mukaan yhdessä koko viikon, riippuen molempien töistä ja menoista, ja saamme olla yhdessä joka yö, niin meillä heiluu peitto joka ilta :D

mp (Ei varmistettu)

n. 45 minuuttia sitten, keskellä olohuonetta. ;) tiukka ote hiuksista - tyyliin..

haluton (Ei varmistettu)

Viime lauantaina. Mun ainut motivaatio seksin harrastamiseen on tällä hetkellä oikeastaan se, että yritämme saada toista lasta. Imetys kai on vienyt haluja entisestään ja tuntuu, että aina on jotain kiinnostavampaakin tekemistä. Mies haluaisi vaikka joka päivä. Yhteisiä vuosia takana 6.

Tangled
Sympaattisetsolmut

Toissapäivän iltana.

Hyvää mutta harvoin (Ei varmistettu)

Tasan kaksi viikkoa sitten. Haluaisin seksiä lähes päivittäin, mutta avomieheni haluaa ehkä kerran viikossa. Hänellä on paljon työstressiä joka vaikuttaa hänen haluihinsa. Tosin silloin kun meillä seksiä on, se on erittäin hyvää. Kumpa sitä vain olisi enemmän.

HelloAochi

Puolitoista vuotta sitten. Elämäni (tuskin yllättää) pisin väli, mutta en seksiä edes kaipaa.

Luulin kaipaavani sitä, ajattelin, miten kivaa olisi bilettää jossain taideporukassa ja pokata sieltä joku mies ja lähteä 'jatkoille'. Mutta kun tilaisuus olisi ehkä tullut, niin jäin vaan tanssimaan - olikin enemmän ikävä niitä taidebileitä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Eilen illalla pariinkin kertaan. Päivä meni ikävä kyllä tapellessa, minun mielestäni, maailman turhimmasta asiasta. Kai se siis jonkinlaista sovintoseksiä oli (ensimmäistä kertaa!) ja niinkuin aina, upeaa. Suurin syy tähän löytyy siitä, että asumme eri paikkakunnilla, emmekä näe päivittäin. Edes viikottain. Sen takia joka kerta kun näkee, on ollut ikävä toista. Sitä miltä toinen tuntuu, tuoksuu, katsoo, koskee, aivan kaikkea. Yhteistä aikaa osaa aina arvostaa.

Hmm, väsymyksestä... (Ei varmistettu)

Eilen illalla. Aika basic nukkumaanmeno "rituaali", silti aina nautinnollista. Ollaan oltu naimisissa 14 vuotta ja vain jos jompi kumpi on hirveen kipeenä niin silloin seksi jää vähemmälle. En tiedä... mun mielestä kumpikaan meistä ei koskaan ole liian väsynyt seksiin tai seksin harrastamiseen siis. Sehän tuo hyvän mielen ja taatusti paremmat unet, joten jos vaikka tuntisitkin itsesi "liian väsyneeksi", niin suosittelisin kyllä silti vaan innostumaan / innostamaan. Vai onko seksi joskus muka kaduttanut? (en tarkoita tällä kysymyksellä nyt mitään kännipanoja, vaan just sitä että jos nyt juuri ei ihan niin järkyttävästi halutakaan niin onko se jälkeenpäin ollut kuitenkaan katumisen arvoista?)

P (Ei varmistettu)

Lauantai-aamuna sovintoseksiä, illalla silkasta halusta.

tyytyväinen (Ei varmistettu)

Lauantaina heti aamulla, jonka jälkeen ei olla ehditty nähdä muuta kuin pikaisten kahvittelujen merkeissä. Seurustelua on takana reilu vuosi, ja seksi on melko kiihkeää ja säännöllistä. Viikolla ei tosin ehditä opiskelujen takia paljoa näkemään, joten sessiot painottuu viikonloppujen yökyläilyille.. Ollaan molemmat melko tyytyväisiä seksin laatuun ja määrään :)

Vieris (Ei varmistettu)

Muistaakseni n. 7 viikkoa sitten, ennen kuin erosimme avopuolisoni kanssa. Toivottavasti en vastaa tähän kyselyyn vuoden päästä ja vastaa samalla tavalla. :(

Perinteinen (Ei varmistettu)

Toissapäivänä, nukkumaan käydessämme. Minua huvittaisi vaikka joka päivä, mutta kumppanini pärjää vähemmällä. Mikä ei tosin ole yhtään hullumpi juttu, sillä harvemmin rakastellessa jännitteet purkautuvat voimakkaammin.

i.a (Ei varmistettu)

Lauantaina alkuillasta. Olimme käymässä appivanhempieni luona, ja poikaystäväni vanhassa huoneessa aika spontaanisti se tapahtui. Itselleni "kiinnijäämisen" riski tuo aina kivan viban noihin touhuihin ja usein ollaankin päädytty harrastamaan seksiä huvittavissa paikoissa ja tilanteissa. Olen seurustellut melkein 2vuotta.

I wish! (Ei varmistettu)

Hih. Kommentoin tuonne aiemmin että kesäkuussa ja että olisi jo aikakin, mutta nyt voin korjata sensijaan: viime yönä. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aamulla!

Eilen aamulla. Aviomies tietää mistä "napista painaa" ja laukesin pian. Hän jäi odottamaan tyydyttymistään, jatkamme tänä iltana aihesta :)

(lapset poissa tämän illan harrastuksissaan...)

JUANIA (Ei varmistettu)

Minun nimeni on JUANIA DANAJ. Haluan kertoa teille kokemukseni siitä, että aviomies on lähtenyt avioliitosta useiden vuosien ajan pienen väitteen jälkeen, että meillä oli, hän jättää minun kaksi lasta varauksestani. Tilanteeni heikkeni päivittäin sillä samaan aikaan menetin työni. Koska olen aina rakastunut häneen ja halusin hänen olevan ihastuttavien lasten rinnalla, otin yhteyttä Dr.Chamberciin, mitkä kontaktit löysin Forums.I oli iloisesti yllättynyt mieheni paluusta 3 päivää rituaaleja, jotka minulle teki Great Dr.Chamberc, ja nyt kaikki taloudellinen tilanne on muuttunut myönteisesti, löysin toisen työpaikan ja olen hyvin maksettu. Niille, joilla on ongelmia sentimentaalisessa, taloudellisessa, terveydellisessä, psykologisessa jne. ... ota yhteyttä Dr.Chamberc: n tyytyväisyyteen. Tässä ovat hänen yhteystiedot:
Sähköposti: chamberc564@yahoo.com

Kommentoi