Päivän paljastus: Milloin viimeksi harrastit seksiä?

pari.jpg

Cougar Woman teki blogissaan kipeän kuvauksen viikonlopusta. Kaikki meni aviomiehen kanssa päällisin puolin ihanasti, mutta seksi lässäytti koko viikonlopun tunnelman. Auts! Lue juttu täältä.

Uteliaita kun olemme, kysymmekin tänään: milloin sinä viimeksi harrastit seksiä? (Toki voit avautua Cougar Womanin tapaan tarkemminkin, millaista meininki teidän punkassanne oli – ja halutessasi verhoutua Vierailija-nimimerkin taa.)

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit (41)
  1. Minun nimeni on JUANIA DANAJ. Haluan kertoa teille kokemukseni siitä, että aviomies on lähtenyt avioliitosta useiden vuosien ajan pienen väitteen jälkeen, että meillä oli, hän jättää minun kaksi lasta varauksestani. Tilanteeni heikkeni päivittäin sillä samaan aikaan menetin työni. Koska olen aina rakastunut häneen ja halusin hänen olevan ihastuttavien lasten rinnalla, otin yhteyttä Dr.Chamberciin, mitkä kontaktit löysin Forums.I oli iloisesti yllättynyt mieheni paluusta 3 päivää rituaaleja, jotka minulle teki Great Dr.Chamberc, ja nyt kaikki taloudellinen tilanne on muuttunut myönteisesti, löysin toisen työpaikan ja olen hyvin maksettu. Niille, joilla on ongelmia sentimentaalisessa, taloudellisessa, terveydellisessä, psykologisessa jne. … ota yhteyttä Dr.Chamberc: n tyytyväisyyteen. Tässä ovat hänen yhteystiedot:
    Sähköposti: chamberc564@yahoo.com

  2. Eilen aamulla. Aviomies tietää mistä ”napista painaa” ja laukesin pian. Hän jäi odottamaan tyydyttymistään, jatkamme tänä iltana aihesta 🙂

    (lapset poissa tämän illan harrastuksissaan…)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *