Päivän pohdinta: Katkaise haluamisen kierre

spl532300_002.jpg

”Miksi haluamme aina jotain uutta, vaikka pärjäisimme vallan hyvin sillä, mitä meillä jo on?”

 

Olettehan jo huomanneet, että maanmainio aMinimalist-tyyliblogi on tehnyt paluun? 

Tällä hetkellä Emmi pohtii haluamisen kierrettä. Sitä, kun kaappi on täynnä vaatteita, muttei koskaan mitään päällepantavaa. Emmin mielestä haluamisen kierteeseen liittyy myös se, että halutaan kaikki nyt ja heti. Ei enää jakseta odottaa ja etsiä, että sopiva vaatekappale tulee kohdalle, vaan ostetaan jokin ihan kiva – pianhan voi ostaa sitten uuden, jos kivempi löytyy.

Emmi piti ostolakon ja huomasi vasta tuolloin, kuinka paljon aikaa, rahaa ja energiaa kuluttaminen ja jatkuva haluaminen vei.

Mutta kuinka haluamisen kierre katkaistaan? Emmillä on siihen muutama idea. Osallistu keskusteluun täällä!

Kuva: Kardashian-klaanin matriarkka Kris taisi myös haluta jotakin uutta vaatekaappiin (Splash News / AOP)

Kommentit (1)
  1. Tulen tähän aasinsiltailemaan kun en jaksa kokeilla joko vieraskirja toimisi (enkä lähettää sähköpostia tietenkään). Mulla on halun kohteena tällä hetkellä tabletti, ja vienosti toivoisin toimitukselta Lilyn yhteensopivuus eri vempeleitten & käyttisten kanssa -juttua. Tai edes pientä infoa tähän, koska bloggailumahdollisuus Lilyssähän on se ostopäätöksen kannalta ratkaisevin tekijä 😛 Hertta kirjoitti juuri että iPadin kanssa toimii ja kommenteista selvisi että Androidilla ei toimi. Itse en ole päässyt Androidia käyttävällä puhelimella tänne koskaan, en ennen uudistusta enkä sen jälkeen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *