Päivän pohdinta: Ostatko vaatteesi kuvitteelliselle minälle?

vaatekauppa_0.jpg

Toimitukselta on kyselty lukuisia kertoja harkitsevan ja vastuullisen kuluttamisen asialla olleen aMinimalist-tyyliblogin kohtalosta. Nyt ilmoitamme ilolla, että tykätty blogi on palannut Lilyyn, hurraa ja tervetuloa!

Kaivatun blogin Emmikoo on ostanut kauniin silkkipaidan, jossa ei ole mitään vikaa – paitsi se, ettei sitä tule käytettyä.

”Olenko ajatellut tyyliä, jollaisen toivon tai kuvittelen minulla olevan, vai sitä tyyliä, jonka mukaan tosiasiassa pukeudun? Olen yhdistänyt paidan päässäni varmasti moniin asuihin ja peilannut mielikuviani kaikkien näkemieni street style sun muiden inspiraatiokuvien läpi. Mutta kun minä en elä Pariisin muotiviikoilla tai työskentele hienossa toimistossa, vaan elän tällä hetkellä ihan tuiki tavallista yliopisto-opiskelijan elämää.”

Niin. Lähes jokaisessa vaatekaapissa lojuu kauniita ja laadukkaita pikkumustia, jotka odottavat niitä tarpeeksi hienoja cocktail-juhlia, tai korkokenkiä, jotka yhdistetään ylväästi laskeutuviin silkkipaitoihin työpäivinä, joina jaksaa vähän panostaa. Kaupassa unohtuu helposti, että omassa elämässä kumpiakaan ei koskaan tule.

Kuulostaako tutulta? Ostatko vaatteesi todelliselle vai kuvitteelliselle minälle? Lue koko juttu ja käy kommentoimassa täällä.

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

Kommentit (5)
  1. Tennarityttö
    16.8.2013, 13:56

    Ostan vaatteet sellaisina, joita ihan oikeasti käytän, mutta kengät… Korkokenkiä on ainakin kymmenet, eikä tule mieleen kuin ehkä 5 kertaa koko tänä vuonna, kun olisin korkokengät jalassa astunut kotiovesta ulos. Tennareita sen sijaan on 3 paria, ja niillä kuljen joka paikkaan. Myös baariin, koska sittenhän voi ainakin tanssia vaikka koko illan kun ei ala sattua jalkoihin… 🙂

  2. Ostan itselleni vaatteet, mutta minulla on takkeja varastossa paljon.

    Esim. kelsiturkkeja ja isäni kelsiturkit, teddykarhuturkki ja ”leopardi”turkki ym.

    Niitä tulee käytettyä vähemmän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *