Päivän puheenaihe: stressinhallinta

Toimitus

"Ei stressi niinkään työstä ole johtunut vaan kaikesta muusta. Murusista keittiönpöydällä, silittämättömistä paidoista, kitkemättömästä kukkapenkistä, vaihtoa odottavista verhoista, leipomista odottavista kakunkoristeista, tapaamatta jääneistä ystävistä ja kihartamatta jääneestä tukasta."

Onnenpäivä -blogin A. Sinivaara koki ahaa-elämyksen ja tajusi, että nyt stressaa liikaa. Elämän likapyykkikasa oli joko pestävä tai heitettävä menemään, mutta kasaantumaan sitä ei jätetty.

Lilyläiset ovat pohtineet stressiä enemmänkin ja keksineet omat keinonsa sen selättämiseksi. Eeva Kolu  siivoaa ja ostaa kukkia, Saara Sarvas selaa hellyyttäviä eläinmeemejä ja Life Time Story -blogin KaHeVilla on ihana mies, joka lukee tilannetta ja kiikuttaa stressin iskiessä viinilasin käteen.

 

Mitä sinä teet, kun stressi iskee?

 

Teksti: Vivi, joka käpertyy sohvalle hömppäohjelmia tuijottamaan

Kuva: Kaikki mitä rakastin

 

Kommentit

Jenni H.
Terävät hampaat.

Ha! Tein vahingossa ajankohtaisen postauksen tähän liittyen :D

http://www.lily.fi/blogit/teravat-hampaat/kuinka-kokotys-kesytetaan

Mutta, stressinkarkotuksen ensiapua on hyvä iltapala ja lohduttava, nostalginen leffa. Aika yksinkertaisista jutuista se ainakin lähtee.

laurako
Kalaonnea

Hui, tuntuu olevan aikamoinen stressipaukku tämä kevät. Meikkiskin oli ihan romahtelemassa viime viikolla, tämän naisen ensiapupakkaus paniikinomaiseen stressiin löytyy täältä :)

 

 

SARI H.
KOLIBRI

Joo kuukausi sitten loppu opiskelu stressiin, joka pisti elimistönkin

sekaisin. Kesäloma alkoi kuukautta aikaisemmin..

Siispä ei kannata tehdä sataa asiaa yhtä aikaa, vaikka energiaa olisi..

Kommentoi