Päivän romantiikka-annos: Näin minua kosittiin

Toimitus

Kihlautuneet lilyläiset ovat saaneet toimituksen romantiikan valtaan.

Hempeilypäissämme haluamme jatkaa rakkauskeskustelua ja kysyä kaikilta kihlautuneilta lilyläisiltä: miten sinua kosittiin?

Utelee: Jenna Kämäräinen, joka odottaa jo kieli pitkällä päivän romantiikka-annostaan. Ja jota kosittiin muuten kerran Sardinian rannalla, jolla on kuvattu yksi Bond-leffa. Kosinta toimi, suhde ei.

Kommentit

HelloAochi

Mä oon ollu kihloissa kahdesti.

Ekalla kerralla käytiin vaan ostamassa yhdessä spontaanisti sormukset ja kikatettiin ja itkettiin ja oltiin tosi rakastuneita <3 Valitettavasti ehdittiin erota ennen häitä, nelisen vuotta kihlojen oston jälkeen.

Tokalla kerralla mies osti mulle kukkia ja tosi ihanan sormuksen rakenneultran jälkeen - vastasin, että saanko mä pitää tän sormuksen, vaikka en oikeasti halua sun kaa naimisiin? Pidin sormusta vajaa vuoden, ennen kuin raaskin sen palauttaa.

Aisha J
Aisha

Oltiin viime kesänä Tallinnassa lomareissulla. Käytiin syömässä Olde Hansassa, minkä jälkeen lähdettiin kiertelemään kaupungille. Yht'äkkiä mies ehdotti, että mennäänkös käymään tuossa koruliikkeessä ostamassa sulle sormus. Näin onnellinen en ole koskaan kenenkään kanssa ollut. :)

Pari sannaa

Voih! <3

(Mulla tuli tästä sellainen kauhea aavistus, että jos joku kosis mua noin ja me marssittais yhdessä koruliikkeeseen, siellä ei IHAN VARMASTI olis yhtään sormusta, josta tykkään. "Rakastettuni, voidaanko käydä vielä toisessa liikkeessä ku nää on kaikki ihan rumia?"

Terv. nimim. Nirso ja päätöksentekokyvytön -85) 

Aisha J
Aisha

Hehee :D Onneksi mulle ei käynyt noin- hyvinkin olis voinut käydä;). Olin kuitenkin iloinen, kun olin itse valitsemassa sormusta, oon nimittäin aika nirso myös..

saltzviini

Mies kosi mua viime vuoden jouluaattona. Mä olin koko seurustelun ajan (2vuotta) ollut ihan SATAVARMA, että se joskus mua meinaa kosia, mä nään sen naamasta sen aikeet :D Koska se ei vaan kerta kaikkiaan osaa valehdella tai narrata, sillä vaan ei pidä pokka.

Oltiin avattu meidän lahjat (se osas jopa harhauttaa, se osti mulle jopa toisen joululahjan!) ja se pyys mua sen viereen istumaan. Se otti mut kainaloon ja kysy "Kulta, tuut sä mun vaimoks?" ja mä siihen vaa et "No joojoo, eiks tästä nyt oo puhuttu monet kerrat!" :D Ja sit se kurkotti sohvan taakse ja... Otti sieltä sit rasian missä oli kaksi sormusta. Sillon oikeesti tunsin kuinka mun naama oikeesti venähti! Ja sit mua itketti. Ja vastasin et tuun tuun :D

Marsublog

Tosi 2013 puheenaihe! ÄHH, tylsää.

 

t. Grinch who stole romance

Yhdessä ollaan oltu kohta 8vuotta. Kun menimme kihloihin olimme 20vuotiaita, minä juuri aloittanut opiskelut ja poikaystäväni oli ollut melkein vuoden armeijassa. Asuttiin tuolloin 30m2 yksiössä kaksisteen ja yhdessä oltiin oltu tuolloin nelisen vuotta.

Löhösimme Toukokuun aamuna sängyssä, meikäläinen puoliksi ukkoni päällä. Juttelimme jostain joutavasta kun tuleva mieheni minulta kysyi menisinkö hänen kanssaan naimisiin. En heti tajunnut, että se oli kosinta ja jatkoin höpöttelyäni asiasta toiseen.  Poikakaverini keskeytti minut ja kysyi, että tajusinko, että hän kosi minua juuri. En tainnut hämmästykseltä saada suutani auki. Noh hän kysyi uudelleen ja minä vastasin, että toki tulen. Ensi kesänä juhlitaan häitä ja keväällä olemme olleet yhdessä 8vuotta. 

Kosinta oli minusta täydellinen, yllätti minut täysin ja ilman turhaa hössötystä. Äitini kyllä pillitti kun kerroimme kihlauksesta...

Silkkitassu

Minua on kosittu kolmesti mutta tämä viimeinen oli oikea kosinta sormuksen kera. http://www.lily.fi/blogit/silkkitassun-paivaunet/juhannustaika

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Minua ei ole kosittu; minä itse kosin miestäni. :D Paikka oli epäromanttinen ja tylsä, kosin miestäni erään juhannuspäivän myöhäisillassa paikallisen ravintolan edustalla. Innoituksen sain aiemmin illalla pullonpyörityksen seurauksena. Minun piti kysyä mieheltäni, silloiselta poikaystävältäni siis, totuus ja jostain syystä päähäni pälkähti kosia. En kuitenkaan rohjennut siinä kaikkien tuijottaessa. Myöhemmin illalla keräsin rohkeuteni ja kysyin. Ja sain sen myöntävän vastauksen. Vaikka paikka oli tylsä ja tilanne täysin mielikuvitukseton, oli se silti yksi elämäni romanttisimpia hetkiä. Siitä on aikaa 6,5 vuotta, eikä toistaiseksi ole kaduttanut. :)

Nekkutyttoe (Ei varmistettu)

Meillä tehtiin väärin päin, eli minä kosin miestäni. Naimisiinmenosta oli puhuttu jo aikaisemmin, mutta mies ei vihjailuista huolimatta saanut aikaiseksi kosia. Niinpä minä sitten, melko ex tempore, romanttisen ravintolapäivällisen jälkeen kotona kaivoin ukkivainaan vihkisormuksen korurasiasta, menin yhdelle polvelle ja kysyin että eikö me jo mentäis naimisiin :) Vastaukseksi sain, että eihän tuolle voi sanoa ei. Häitä juhlitaan ensi kesänä.

Miiza

Minua on kosittu kahdesti, molemmilla kerroilla kyseessä oli tuntematon vähintään neljän promillen humalassa oleva mies, vastaukseni oli arvatenkin ei. Sitä oikeaa kosintaa odotellessa :D

Kommentoi