Päivän romanttinen kysymys: millaiset kihlat sais olla?

Toimitus

 

Tii titti-dii: Lilyssä on kihlabuumi! Sormus on sukeltanut ainakin Mindekan ja Sara’s Stripesin nimettömiin. Onnea!

Näissä herkistyneissä tunnelmissa utelemme: millaiselle sormukselle sinä sanoisit (tai sanoit jo) ”Kyllä”?

 

Kuva: Tiffany´s, kappas kappas

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Piuuu (Ei varmistettu) http://ffuckyeahhappy.blogspot.fi/

Mieheni kosi minua tämän vuoden elokuussa ennen yhteistä matkaamme Lontooseen ja Pariisiin. Valkokultainen sormus on todella kaunis ja erityinen, sillä siinä on sekä mustia että kirkkaita timantteja c: Erottuu hieman perinteisten sormusten joukosta.

Silkkitassu

Sanoin kyllä mustalle sormukselle. Olimme puhuneet sormuksista, mutta varsinaista kosintaa odotin siihen saakka että mies sopivan sormuksen hankkisi ja keksisi oikean kosinnan. Pääsi yllättämään! Olimme puhuneet että sormuksien on oltava mustat! Mietimme titaanisormuksia, mutta Suomesta sellaista ei ilman teetättämistä olisi saanut, joten mies sitten valitsi Wolfgram teräksen. Täältä löytyy kuva ja kertomus meidän kihlauksestamme.

HenriikkaV (Ei varmistettu)

Vielä emme ole poikaystäväni kanssa kihlautuneet, mutta se on ensi vuonna ajankohtaista.

Itse haaveilen valkokultaisesta sormuksesta jossa on rivi pieniä kirkkaita (jalo)kiviä/timantteja :)

Morsio
Mennään vaan!

Lähes tuollaiselle sormukselle sanoin mennään vaan kesällä! Kruunussa kököttävä dimangi puhuttelee eniten :) Täällä oma sormukseni esittelyssä: http://www.lily.fi/blogit/mennaan-vaan/esittelyssa-kihlasormus

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Mia ja Toimitus!

Minulla tosiaan koreilee uusi valkokultainen kihlasormus sormessani ja sitten vihkisormukseksi tulee jotain uutta ja jotain vanhaa (ja iso kivi). Hih.

Sara's Stripes
Sara's Stripes

Kiitos vielä Mialle ja Toimitukselle :)

Sormessa killuu valkokultainen rivitimanteilla varustettu sormus, joka on sitten myöhemmin helppo yhdistää johonkin suureen ja mahtavaan eli samoilla linjoilla Mindekan kanssa ;) 

Lucky Girl (Ei varmistettu)

Vielä ei kihloissa olla, mutta tiedän, että tämäntyylinen on tulossa: http://tinyurl.com/osep2j4

Satuin nimittäin vahingossa löytämään tuon sormuksen, kun etsin passiani.... :) Tiedän, että tuo sormus on kuulunut miehen isoäidille, mies on nimittäin puhunut, että mummon sormus on odottelemassa, ja olen kuvissakin sen mummon sormessa nähnyt. Mielestäni aivan ihana!

Sitten vaan jännittää, että koska on se hetki... :)

Hem Buggah

Miten hieno!!! 

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mulla on mielestäni maailman kaunein kihlasormus: platinaa ja karaatin smaragdileikattu (eli suorakulmanmuotoinen) timantti. Tosi simppeli, näyttää samaan aikaan hyvin modernilta ja jotenkin art decolta. Ja parasta, että Mies suunnitteli sormuksen itse kysymättä multa ollenkaan! Hyvä maku hänellä. :)

Nata - White Trash Disease

jos joskus menen kihloihin, niin en halua mitään helyjä. sormuksen voisin tatuoida. eipähän jää villapaitoihin kiinni ;D

Elsis
In The Mood For Run

Kerran elämässäni olen sanonut "Tahdon". Kosinta tapahtui Berliinin metrolinjalla U2 ja sormus, jolla kosittiin oli tämä. Mies onneksi tiesi, että arvostan hopeaa ja ruusukultaa, kun jalometalleista puhutaan.

Toimitus
Toimitus

Ai että! Trendin vastaava tuottaja joutui tätä viestiketjua lukiessaan sellaisen kihlasormushuuman valtaan, että kosasee ehkä kohta ite.

Hem Buggah

Anna mennä, mitä sitä odottelemaan! ;)

Miiza

Ei se sormuksesta ole kiinni.. Olen kyllä bloggaillut haaveideni sormuksesta täällä: http://www.lily.fi/blogit/haahaaveita/sormus-bongailua-ja-saastosuunnitelmia

Mutta minulle kelpaisi ihan mikä tahansa sormus, en ole kranttu. Miehellä on onneksi hyvä maku, että jos hän joskus päätyy kosimaan, niin tuskin tulen pettymään sormukseenkaan.

Vastasin alkuvuodesta "tietenkin!" paremmalle puoliskolleni vilkaisematta sormusta lainkaan. Sen jälkeen nimetöntäni onkin koristanut valkokultainen, kivetön kaunokainen, jota on kuitenkin koristeltu timanttileikkauksin. Kovin olin väittänyt, että keltakultaa sen olla pitää, mutta en kyllä vaihtaisi tätä mihinkään, niin kaunis, merkityksellinen ja omalta tuntuva se on. :)

FFFifi
Fitness Führer

Mulla ei ole kihlasormusta ollenkaan, kun ehdittiin olla kihloissa vajaa kuukausi. Vihkisormuksessa on kaksi ohutta valkokultasormusta juotettuna yhteen, välissä timantti. Suunnittelin itse ja mies teki :) Siitä olin tarkka, että valkokultaa pitää olla ja timantti pitää olla, ja että ei valmismallistosta vaan mulle tehty. Kuva löytyy täältä kynsihaasteen kommenteista http://www.lily.fi/blogit/toimitus/haaste-kuvaa-kyntesi-ja-voita-luksuslakkoja

Voisin kyllä ottaa tälle kaverin sormeen, joku antiikki/vintagesormus olisi kiva kans, mutta voisi olla aika haasteellista löytää yhteensopiva. Että ehkä sitten toinen miehen tekemä, tyyliltään saman henkinen kuin tämä, edelleen valkokultaa ja edelleen timantilla tai muutamalla olisi paras. Ensi syksynä tulee viisi aviovuotta täyteen, josko silloin saisi yllärin ;)

Minun sormukseksi valikoitu teräksinen rinkula, koska mattapintansa ansiosta ei näyttänyt niin älyttömän pramealta ja kiiltävältä kuin muut vaihtoehdot. Tykkään siis. Halpa ku mikä ja miehen sormukseen meni yllättäen rutkasti enemmän rahaa.

Hem Buggah

Mulla kihlasormus on sileä, valkokultainen rinkula; rouvaantumissormukseen sain yhden pienen timantin. Massiiviset kivet ovat ihania, mutta näyttävät naurettavilta näissä pikkuruisissa sormissa. 

Kommentoi