Päivän sitaatti: Kolme ajatusta tisseistä

tissit.jpg

1. ”Vaikka omatkin rintani roikkuvat, niissä on raskausarpia, ne ovat painavat, ilman rintaliivejä hikoavat ja tekevät muutenkin kaikkea epäeroottista suurimman osan ajasta, niin ne on silti mun. Ja mä rrrrakastan niitä!”

Naiádes rinnoistaan, joiden kuppikoko on liiveistä riippuen H-K

2. ”Aivan kuin olisin nousuhumalassa – siis ihan yleisestikin, ei vain siksi, että minulla on vihdoinkin tissit. – – Yritin jopa saada miehen koodaamaan rinnoilleni oman nettisivun.”

Mamalicious, jonka kuppikoko on kasvanut radikaalisti raskauden myötä
 

3. ”Rintavakoa ei ole, eli sayonara vaan syvään uurretut pääntiet – tosin aika säälittävän pieni tuo tissivako oli kyllä ennestäänkin.”

Tints viiskyt piste neljäyks -blogissa elämästä rintasyöpäleikkauksen jälkeen

Kuva: Naiádes

 

Mitä sinä ajattelet tisseistäsi?

 

Kommentit (23)
  1. Nuorempana koin suuria komplekseja pienistä A-kupin rinnoistani. Nykyään olen liittynyt B-kerhoon, ja vaikka joskus tiettyjä asuja katsellessa toivoisin että ne olisivat edes piirun verran isommat, voin ylpeänä sanoa että minulla -35-vuotiaalla- on sangen ryhdikkäät tissit joihin maan vetovoima ei (vielä) ole päässyt iskemään.

    Liivimyyjänä voinkin sanoa että liiveillä voi OIKEASTI saada aikaan melkoisia ihmeitä. Jopa niihin A-kupin rintoihin saa kyllä nostetta ja vakoa kun valitsee oikeat liivit tarkoitukseensa vrt. esim Paris Hilton jolla näyttää rintojen koko vaihdella jopa saman päivän aikana. Häihini ostin aikoinani silloin nousukautta elävän WonderBran liivit mitä nykyään ei saa kai kuin superkalliista liiviliikkeistä jos ollenkaan. (correct me if I’m wrong) Niissä oli push up tyynyt ulko-sivuilla ja rintojen välissä nyörit joilla pystyi kiristämään kupit todella lähelle toisiaan jolloin sai kyllä kunnon tissivaon 😀 Surukseni häistäni on lähes 10 vuotta ja nuo liivit lähtivät noin kuuden vuoden uransa jälkeen kaatikselle jo muutama vuosi sitten…

  2. Nykyään ei ole valittamista, ainakaan kauheasti. Olen tosiaan pieni likka, joten lähinnä ongelmia varustukseni kanssa on koituntu vaatteita ostaessani. Jokunen aika sitten kokoni oli vielä 70F ja voin sanoa, että oli mahdoton löytää oikeasti istuvaa paitaa. Koon tippuessa 70DD kokoon on pukeutuminen selkeästi helpottunut, mutta joidenkin vaatteiden kanssa silti vielä hieman ongelmia. Onneksi vain hieman ja istuvia paitoja nykyään löytyy.

    Pukeutumiseni on kyllä vapaammaksi muuttunut koon tippuessa, sillä noinkin ”pieni” ero kuitenkin tässä kohtaa vaikutti todella paljon ja koon pienentyminen on mahdollistanut pukeutumsita vaatteisiin, mitä ennen en olisi voinut missään nimessä tunkea päälleni.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *