Päivän tehtävä: keksi sadesään hyvä puoli

Toimitus

"Aurinkoinen sää heijastaa ikävästi tietokoneen näyttöön, kun dataa sisällä koko illan. Pilvet not so much."

Ite puin -blogin Tiiti listasi kurjuussäiden hyviä puolia. Vaikka toivomme aurinkoisia päiviä etenkin kesälomalaisille, yhdymme Tiitin myönteiseen kakkasää-asenteeseen.

Lempisarjan ääreen on nimittäin paljon mukavampi jämähtää koko päiväksi, kun ulkoilma ei houkuttele, ja vaatekaapinkin järjestely hoituu helpommin sateen ropistessa ikkunaan.

Mitkä ovat sinun mielestäsi pilvisten päivien hyvät puolet?

 

Kuva: All over press

 

Kommentit

medde
Medde xoxo

Hahaa, juuri eilen fiilistelin sadepäivän iloja täällä :) Lätäköissä hyppiminen siis ainakin on yksi hauskuuksista mitä ei vaan yksinkertaisesti hyvillä ilmoilla voi tehdä.

CougarWoman
CougarWoman

Kaatosateessa saunominen; kun voit jäähyllä hyppiä alasti intiaanitanssia takapihalla (toivoen että naapurin pojat eivät ole yläkerran huoneissaan, joista on suora näköala takapihallemme) ja märkä nurmi litisee varpaitten välissä rankkasateen toimiessa luonnonsuihkuna. 

eppunen

Kukkaaset kasvaa eikä tarvi miettiä mitään kastelua. Orvokit kyllä näyttävät lähinnä siltä, kuin kissa olisi käynyt istumassa niiden päällä...

saimah
Mintulle mies 2014

Voi löllöttää tuntitolkulla makuuasennossa hyvän kirjan kanssa. Ruoanlaitto ja leipominen tuntuu ihan erilaiselta. Sateella jakan yleensä myös paneutua pidemmäksi aikaa päiväkirjani pariin ja päivittää kuulumiset perinpohjin.

Miiza

Vaaleana (juu kyllä juuri sellaisena luonnostaan kalmankalpeana) ihmisenä täytyy sanoa, että kesässä pilvi-/sadepäivien paras puoli on, ettei tarvitse huolehtia aurinkovoiteen riittävyydestä ja pelätä ihon palovammoja! Lisäksi sateessa on hyvä mennä uimaan, kun ei haittaa vaikka kastuisi ;)

Suvi K.
Sisunainen

Kun on valmiiksi kastunut sateesta vaatteet päällä uiminen ei ole kovin big deal.

isopahahukka

Ei tarvitse potee huonoa omatuntoa siitä kun katsoo koko päivän elokuvia tai lempi tv-sarjaa. Nuorempana luin sadepäivinä aina sarjakuvia. :D

Myös lautapelit kuuluvat harmaisiin päiviin.

Juudit
Ihmisen kokoinen

Ei tarvitse, Torniossa paistaa :)

Kommentoi