Päivän tunnustus: Olen koukussa Pinterestiin

Toimitus

Sunday Blondie -blogin Hanna K kertoo olevansa koukussa Pinterestiin. Hanna tsekkaa Pinterestin heti aamulla herätessään - ja viimeisenä illalla ennen nukahtamista.

Mikä kuvienjakamispalvelussa viehättää? Hannan mielestä kyseessä on aikuisten leikki:

"Huomaan yhä "leikkiväni" samalla tavoin kuin lapsena. Some-sovellukset ovat aikuisten rentoutumispaikka, jossa unelmoidaan, ilmaistaan itseä ja jaetaan itse otettuja kuvia."

Hannan kaveri, Pinterest-koukussa hänkin, puolestaan tuumasi näin: "Sitä voi vain selata kauniita kuvia tuntikausia ja kuvitella, että omakin elämä on täydellistä."

Löytyykö muita kuvavirtaan koukussa olevia? Lue Hannan juttu täältä.

Ja psst, muistathan, että myös Lily löytyy Pinterestistä! Seuraa kuvavirtaamme täällä.

Kuva Sunday Blondie

Kommentit

mili (Ei varmistettu)

Tunnustan! Tämä on jo pahempaa, kuin Facebook- tai Instagram-riippuvuuteni (mitkä on myös pakko tsekata tasaisin väliajoin pitkin päivää). Olen pienestä asti rakastanut kuvia ja kuvakollaaseja. Itselleni Pinterest on juurikin eräänlainen haavepaikka, maailmakin tuntuu astetta kauniimmalta, kun pinnailee kauniita kuvia.

Toimitus
Toimitus

Totta, Pinterestin selailu on ihan samalla tavalla rentouttavaa eskapismia kuin epätodellisten romanttisten komedioiden katselu!

Koukussa ollaan ja pahasti! Työmatkat junalla ja junien odotteluajat ovat parasta pinnailuaikaa, mitä muutakaan sitä silloin tekisi? ;) Vapaallakin tulee kyllä pinnailtua.. Usein kun mies katselee urheilua tv:stä, uppoudun minä Pinterestin unelmamaailmaan, hih :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Hah, Pinterest on yksi pyhästä kolminaisuudesta FB:n ja Youtuben ohella, jotka jatkuvasti aiheuttaa työn välttelyä ja myöhästymisiä. Oon jo suunnitellu mun kaverin häät (joissa toimin kaasona) pinterest boardille, jota hän saa sitten käydä tasaisin väliajoin katsomassa. Et minkälaiset häät sille tuleekaan :D

 

Kommentoi