Päivän vinkki: näin helposti pudotat pari kiloa

Toimitus

Ei, nyt emme puhu liikunnasta tai laihduttamisesta, painosta tai puntareista. Tarkoitamme pari kiloa parempaa oloa ja muutaman kilon kevyempää peilikuvaa. A&A at HoMe -blogissa näytettiin tällaisesta painonpudotuksesta hyvää esimerkkiä:

"Eilen tein jotain, joka tuntui siltä kuin pari kiloa olis lähtenyt hujauksessa! Kroppa Kesäkuntoon -ohjelmanumeroni sisälsi: Lämpimän kylvyn, kasvojen ja kokovartalon kuorivan ja kosteuttavan merisuolakuorinnan, jonka jälkeen kasvoille vielä savinaamion. Kookosöljy koko vartalolle ja kunnon kosteutus kasvoille. Kuivien jalkapohjien "raspaus" ja rasvaus (jalan koko pieneni ehkä koolla!) Tänään vielä viilasin ja laitoin kynsilakat niin sormiin kuin varpaisiin.  Ja että on sitten hyvä olo!"

 

Mikä saa sinut tuntemaan olosi loistavaksi?

 

Kuva: A&A at HoMe

Kommentit

edgybeauty
Edgy Beauty

Amen! Mukava juttutuokio, ärsyttävän velvollisuuden alta poishoitaminen ja joskus jopa riitely ajaa saman asian.

Kissankieli
Hello Dolly!

Kampaus. Hiukset ovat sielun katto :D

Katy
Yksiössä

Minulta jäi eilen "pari kiloa" kampaamon lattialle ja olo on kyllä loistava! 

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oi, Kivaa! Ja hei kaikki noikin on niin totta! Varsinkin toi ärsyttävän velvollisuuden pois alta hoitaminen, ja ylikasvanu tukkareuhkakin laihentaa yllättävän paljon! Hirveesti laihisvinkkejä lisää, jes ;)

annaandandyathome
A&A at HoMe

hahaha, siis tukan leikkaaminen tarkotin... :)

Juudit
Ihmisen kokoinen

Asian puheeksiottaminen. Riippumatta reaktiosta, ääneen sanominen keventää keskimäärin 5-10 kg puhdasta graniittia.

Positiivista

Daaaaamn, tulin tänne ihan innoissani tirkistelemään miten saisin juhannukseksi vararenkaat kutistumaan :D Noh... Ehkä mä käyn vaikka kampaajalla tai manikyyrissä sit.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huh, pelästyin että toimitus on sortunut kirjoittamaan laihdutusjuttuja! Mutta täähän olikin kiva juttu :) Itselleni "parin kilon pudotus" on säärten sively kevyesti ruskettavalla voiteella.

christasi

Hahaa, pienesti jo toivoin että nyt se loppurutistus kesäkuntoon - kikkakolmonen on löytynyt.:D Se "parin kilon pudotus" täällä on naisellinen asu eli hyvin istuva, parhaita puolia korostava mekko ja korkokengät, jotka jalassa sääreni ovat loputtomat!:)

Mindeka
Ma-material Girl

Mä taas ajattelin, että juttu on siitä, miten oikealla vaatevalinnalla saa "pari kiloa putoamaan" ;)

Hannamanna

Kuulostaapa ihan mun rutiinilta! Eilen juuri otin (tällä kertaa Münchenin hurjien helteiden vuoksi kylmän) kylvyn. Kylpyveteen suolaa (MeineBase tms.) ja kookosöljyä. Siihen päälle vielä vartalonkuorinta kahvinpuruilla, kasvojen kuorinta Cattier-lempparillani ja mutanaamio t-alueelle. Lopuksi läträys kasvovedellä, voi suihkuttaa myös keholle. Toimii! Monesti myös teen epäfreesin olon poistamiseen jonkun vatsalihassarjan, ja heti on menevämpi olo! :)

Toimitus
Toimitus

Onpa monta ihanaa vinkkiä! Nämä kaikki vaan käyttöön, niin eiköhän juhannukseen mennessä ole jo reippaasti kevyempi ;)

Kommentoi