Päivitystöitä Lilyssä, kaikki linkit eivät toimi

Toimitus

Lilyssä tehdään tänään päivitystöitä, joiden takia linkit joihinkin blogeihin eivät valitettavasti toimi. Ongema ei koske kaikkia blogeja, ja sen pitäisi mennä tämän päivän aikana ohi niissä, joiden osoitelinkki ei juuri nyt toimi.

Omaan blogiin pääsee blogin hallinnan kautta. Suurin osa etusivun linkeistä blogeihin ja juttuihin toimii, mutta esimerkiksi haku valitettavasti ei.

Toimitus pahoittelee kovasti ja kiittää Lilyn bloggaajia ja blogien lukijoita kärsivällisyydestä.

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Puhuimme juuri koodariosaston kanssa ja tämä on tuoreinta tietoa: asiaa korjataan parhaillaan kahden henkilön voimin, joten päivitystyöt ovat valmiina mahdollisimman pian tämän päivän aikana. Pahoittelemme viivästystä!

FFFifi
Fitness Führer

Taasen kysyn että olisko teillä jotain infoa siitä millaisten vempeleitten ja käyttisten kanssa Lily pelittää? Varmaan siis tavoitteena on, että kaikkien, mutta jos se ei tapahdu ihan nyt justiinsa niin mitkä olisi varmimpia valintoja?

Toimitus
Toimitus

Meillä ei ole erityistä listaa käyttöjärjestelmistä, millä Lily toimii parhaiten. Sen pitäisi toimia normaalisti kaikilla tietokoneilla ja käyttöjärjestelmillä (ellei koneessa ole todella vanha käyttis). Pyrimme tosiaan saamaan sen toimimaan moitteettomasti myös mobiilissa ja iPadissa. Otamme mielellämme vastaan palautetta, jos sinulla on erityisesti jostain tietystä vempeleestä tai käyttiksestä, voit laittaa niitä lily@a-lehdet.fi, niin välitämme ne suoraan tekniselle kehitystiimille.

J

Tuotah, mietin että teenkö jotain väärin vai eikö youtube-upotukset toimi? Sama ongelma ollut aiemminkin. 

Toimitus
Toimitus

No möh! Onko yhä ongelmia? Kesän aikana olleet YouTube-häikät ovat johtuneet siitä, että YouTube on muuttanut omia säätöjään, mikä on puolestaan vaatinut säätöjä muissa palveluissa. Selvittelemme, onko taas kyse siitä.

J

Ei toimi vieläkään. Mutta olen muilla nähnyt joskus upotuksia, ja olenkin ihmetellyt että miksi itse en saa niitä toimimaan. Myhyy, enkö vaan osaa. Oon siis kokeillut kopsata tuohon Embed Media -kohtaan sekä sitä Youtuben iframe-linkkiä että perinteistä, kumpikaan ei ole toiminut. Mun blogissa ongelma on siis ollut melkein niin kauan kuin muistan. 

J

Niin ja siis tuossa päivitysikkunassa se iframe vielä näkyy kai ihan asiallisesti:

Mutta sitten julkaistuna sitä ei näy missään. Kun menee takas päivitysikkunaan muokkaamaan, niin siellä se killottaa paikallaan.

Toimitus
Toimitus

Todella omituista, kyllä sen juuri noin pitäisi toimia! Laitatko meiliä asiasta lily@a-lehdet,fi, jossa kerrot myös, mitä selainta ja konetta käytät, niin asiaa voidaan tutkia ja toivottavasti fiksattua pian.

Toimitus
Toimitus

Asia on korjattu!

Onko täällä mahdollista saada kommentointia niin, että kommentit tulisivat minun blogin ylläpitäjän hyväksynnän kautta? Tällaiselle olisi tarvetta.

Lisäksi ko en useammalta taholtakaan kysyttyäni ole saanut vastausta: Miten ihmeessä tuohon sivupalkkiin saa tehtyä niin, että kuvaa klikkaamalla siirtyy toiselle sivulle peruslinkin tavoin?

Toimitus
Toimitus

Toinen kysymyksesi linkeistä: sivupalkkin kuva-kenttään on mahdollista upottaa html-koodia, jolla saa suoran linkkauksen kuvan kautta. Mihin haluaisit linkata ja minkä kuvan kautta, jos osaisimme auttaa?

Datismieheni eilen jo yrittikin tässä auttaa, mutta luovutin ja päätin tyytyä nykyiseen tilanteeseen toistaiseksi :D Kiitos kuitenkin!

Toimitus
Toimitus

Kommenttien esihyväksyminen ei ole mahdollista Lilyssä, koska toiminnallisuuden tarkoitus on olla reaaliaikainen ja keskusteleva. Laitamme toiveen ylös kehitystoivelistallemme ja jos ominaisuus on todella toivottu, sellainen koitetaan kehittää.  

Kommentoi