Paljasta pahin virtuaalimokasi (tai lue ainakin muiden lipsautukset)

spl428669_002.jpg

Hei noi menee naimisiin -blogin Himokaaso meinasi tällä viikolla lähettää koko työpaikalle sähköpostiviestin, jonka otsikko kuului KAHVIHUONEESSA KAKKA! (Tosiasiassa kahvihuoneessa oli kakkua.)

Tapaus sai Himokaason muistelemaan pahinta virtuaalimokaansa, joka liittyi tekstiviesteihin, aikaan ennen sosiaalista mediaa. Emme paljasta tarinaa tässä, koska se on niin herkullinen, että se kannattaa lukea alusta loppuun.

Kommenttiboksissa muutkin ovat intoutuneet paljastamaan pahimpia virtuaalimokiaan. Nykyajan teknologia on sudenkuoppia täynnä, kun erilaiset palvelut pitävät jatkuvasti kirjaa siitä, missä olemme ja kenen kanssa – puhumattakaan erilaisista laitteista ja sovelluksista, joilla avautuminen on turhankin helppoa..

Tuliko lähetettyä viesti väärälle henkilölle tai töksäytettyä Facebookissa jotain mitä ei ollut tarkoitus? 

Lue muiden mokat ja paljasta omasi täällä! 

Kuva: Ahkerasti sosiaalisessa mediassa viihtyvä Rihanna on Twitter- ja Instagram-skandaalien kruunaamaton kuningatar (Splash News / AOP)

Kommentit (1)
  1. Voi kuulkaas, täältä pesee. 

    Joskus lukioaikoina olin ensitreffeillä erään mieshenkilön kanssa, jolle en ollut erityisesti lämmennyt. Olin kuitenkin kyseiselle herralle palveluksen velkaa ja kun tämä pyysi kahville, ei auttanut kuin mennä. 

    Pojan poistuessa hetkeksi nenäänsä puuteroimaan kesken maailman jäisimmän keskustelun, tekstasin sitten kaverilleni jotain tyyliin ”P:n kanssa kahvilla, tää on kauheeta, auta!” Vaan kaverini sijaan lähetin viestin tietysti treffiseuralaiselleni. 

    Ei tässä vielä kaikki. En itse tajunnut ollenkaan lähettäneeni viestin väärään numeroon. Poika tuli takaisin pöytään eikä luojan kiitos katsonut puhelintaan, joka oli tietysti pöydällä suoraan nenäni edessä (äänettömällä, siksi en tajunnut mokaani vielä tässä vaiheessa). Treffit päättyivät ja vasta kotimatkalla sain pojalta viestin, jossa tämä totesi, että oli saanut minulta viestin, joka taisi olla tarkoitettu jollekulle muulle. 

    Mitäpä siinä muuta, kuin pyytämään anteeksi. Pojan kiinnostus taisi kyllä lopahtaa siihen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *