Paljasta yllättävät ostoskohteesi

Toimitus

Nämä lampaat ovat näemmä neulekaupoilla jo käyneet.

Muotituottajaneromme Noora Nuotio julisti huhtikuun Trendissä, miksi naisten kannattaa välillä hipsiä vaatekaupassa miestenosastolle. Neuleet ovat ehdoton ykkössyy. Miesten neuleiden mitoitus on naisille sopivan laatikkomainen eli täydellinen ranskalainen muotitoimittaja -lookia hakeville. Lisäksi neuleiden puoleen vetävät materiaalit: on nimittäin julkinen salaisuus, että miesten vaatteiden materiaalit ovat parempia kuin naisten. Yksi syy on se, että naisten trendit vaihtuvat nopeammin, joten naisille on kannattavampaa valmistaa tekokuitua.

Tämän innoittamana aloin kysellä toimituksessa, mitä muita asioita kannattaa ostaa yllättävistä paikoista: kaikkein tyylikkäin matto design-eteiseen löytyy K-raudasta, loisteliaimmat urheiluvaatteet Lidlistä ja paras merimiesraitapaita Tokmannilta.

Siksi pyydän:

Paljasta salainen ostoskohteesi: missä yllättävässä paikassa olet käynyt ostoksilla?

Kysyy Laura, joka on saanut verensokerimittarin suojapussukasta parhaan mahdollisen iPod-kotelon (kyllä, mulla on yhä iPod).

Kuva: All Over Press.

 

Kommentit

Blueberry hair

Lidlistä todellakin saa mun mielestä parhaita (hinta-laatusuhde) urheiluvaatteita. Prismasta ja cittarista tekee tosi hyviä vaatelöytöjä, välillä Lidlistäkin (lidlin sukkahousuihin en kylläkään ollut tyytyväinen) :D Ja K-rauta on just ihana sisustuskauppa! Rautakaupoista saa myös hyvät tarpeet itsetoteutettuihin ketjukoruihin :) Ostan paljon vaatteita myös työpaikalta (en todellakaan ole vaatekaupassa tms töissä) tosi usein, suoraan työkavereilta :D melkeinpä heidän päältään!

Tokmannista oon ostanut maailman hienoimman ja parhaimman sadetakin :) Ja askartelutarvikkeista saa kaikkein parhaat hiuskoristukset!!

Toimitus
Toimitus

Ketjukorut rautakaupasta! Nerokasta! :)

Muutamia vuosia sitten tajusin olevani Tokmannin mannekiini, eräänä päivänä kaikki päälläni olleet vaatteet olivat sieltä (farkut, paita, neule, sukat ja tennarit)...Viime aikoina vaatteet on shopattu Prismasta ja Lidlistä. Minimani on myös kurkkaamisen arvoinen.

Toimitus
Toimitus

Siis onko Minimaneja vielä olemassa? Viimeisin muistikuva on 1990-luvun alusta. -Laura-

Kyllä niitä vielä on!

anni panni
Elämää Hesassa

Ostin just Minimanista sairaan hienon (täysin sisustusblogikelpoisen) pehmeän kotimaisen torkkuviltin hintaan 19,95. Not bad! Siellä on myös ihan parhaat mattoapajat.

Toimitus
Toimitus

Minimani - uusi musta! Näillä vinkeillä seuraava ostosreissu sinne siis. Kiitos! -Laura-

Mikko – Private Blend

No ilmankos Noora oli heti H&M Man uudessa myymälässä.
Hienoimmat yksityiskohdat miesten pukuun (vaikka taskuliinan tilalle) löytyvät naisten brooch-osastolta: Chanel, Lanvin...

Toimitus
Toimitus

Se on sitä vuoroin vieraissa -mentaliteettiä. :) Mitä kaikkea voi panna taskuliinan tilalle? Kysyy Laura a.k.a. Miesten muoti ei ole vahvuuteni.

Mikko – Private Blend

Aivan, toimii myös tuoksuissa. Miesten muoti on tylsää (puku on puku). Siis jos ei halua käyttää taskuliinaa voi laittaa taskun kohdalle rintaneulan, ruusukkeen tms.

killerpenguin
Ontwowheels

 

Vaikka armeijan ylijäämtavarasta saa herkästi vähän militaristisen kuvan, niissä piilee kumman hyvää potentiaalia siviilikäyttöön. On puolitunnettu tosiasia että jos joku asia kestää varusmiehen, se kestää ikuisesti siviilikäytössä. Lisäksi inttisälässä on etukäteen mietitty käytettävyyttä vähän eri tavalla kuin H&M:n muotiosastolla (pl. Neuvostoliiton sälät, en suosittele ellei ole masokisti).

Itse olen hommannut 40 luvun tyyliä nahkaisilla laskuvarjohyppykengillä, DIY pyörälaukkuprojektia varten puolalaisia reppuja ja sorvasinpa kätevän kameralaukun ranskalaisista lipaslaukuista. Joo, ylijäämäkama vaatinee vähän fairya, tuulettelua, ja nahkaosien restaurointia esimerkiksi babyoililla. Ja jos oliivinvihreä ei ole oma juttu, kankaiden värjäyksen. 

Varusteleka on ihan hyvä paikka aloittaa, ei maksa paljoa ja valikoima on kattava. 

Esimerkkinä uusiokäytöstä sveitsiläiset ammuslaukut värjättynä ja muokattuna pyörälaukuiksi.

http://www.instructables.com/id/Make-bicycle-panniers-out-of-swiss-army-surplus-ba/

 

Toimitus
Toimitus

Joo, noihin pitäisi kyllä käydä tutustumassa. Itse vähän karsastan oliivinvihreää, mutta värjäys ratkaisisi senkin ongelman. -Laura-

killerpenguin
Ontwowheels

Ja jos tuunaaminen ei kiinnosta niin onhan aina Globe Hope joka tekee kaikkea purjekankaista, turvavöistä ja inttiylijäämästä. 

Ainoa huono puoli niissä on että ne ei kulu ja hajoa, ikinä, koskaan...

Väärin! Mun ikivanhasta Globe Hopen purjekangaslompakkopussukasta ruostui vetoketju karseaan kuntoon. Sillä on kyllä "ehkä jotain tekemistä" asian kanssa, että mm. pesin pussukkaa astiaanpesukoneessa ja liotin kloriittivedessä, jotta sain purjekankaan pidettyä siistinä vuosien aikana.

Mia K.
Voi taivas

Partiokauppa!!

Ratsastusliikkeet! Huikeita löytöjä... hmm.. mä oon vähän pihistellyt näitä tipsejä ;)) tunnustan.. :)

Ja, paras kaikista, Agri market. ! 

Toimitus
Toimitus

Nyt kiinnostaa! Mitä saa Argimarketista, joka kuvailee itse tekevänsä "maatalous-, kone-, puutarha- ja harraste-eläintuotekauppaa"? :) -Laura-

Mia K.
Voi taivas

No, koska: oon jo monta vuotta hakenut sieltä mm alehintaan n 10-35 eurolla näitä talvikenkiä/syyspopoja, jotka kaupoissa maksaa satasia ;)) nilkkureita! Mä pidin talleilla niitä jo vuonna -82! 

Ja. Siellä löytää ihan älyttömästi mm rotseja, housuja, kenkii, pipoja, etc! Name it! Ja, Agrissa kyl vaa pitää olla se ns vaatepuoli! Jossain Agreis ei oo.. 

Että tässä mun "salaisuudet" tuli kaapista pois ;) en oo oikeesti ennen sanonu tästä!

tartse (Ei varmistettu) http://hidastauko.blogspot.fi

Yllättäviä löytöjä voi tehdä toreilla, Hong kongissa ja Kuljun kartanossa.

Kommentoi