Paljasta yllättävät ostoskohteesi

10.jpg

Nämä lampaat ovat näemmä neulekaupoilla jo käyneet.

Muotituottajaneromme Noora Nuotio julisti huhtikuun Trendissä, miksi naisten kannattaa välillä hipsiä vaatekaupassa miestenosastolle. Neuleet ovat ehdoton ykkössyy. Miesten neuleiden mitoitus on naisille sopivan laatikkomainen eli täydellinen ranskalainen muotitoimittaja -lookia hakeville. Lisäksi neuleiden puoleen vetävät materiaalit: on nimittäin julkinen salaisuus, että miesten vaatteiden materiaalit ovat parempia kuin naisten. Yksi syy on se, että naisten trendit vaihtuvat nopeammin, joten naisille on kannattavampaa valmistaa tekokuitua.

Tämän innoittamana aloin kysellä toimituksessa, mitä muita asioita kannattaa ostaa yllättävistä paikoista: kaikkein tyylikkäin matto design-eteiseen löytyy K-raudasta, loisteliaimmat urheiluvaatteet Lidlistä ja paras merimiesraitapaita Tokmannilta.

Siksi pyydän:

Paljasta salainen ostoskohteesi: missä yllättävässä paikassa olet käynyt ostoksilla?

Kysyy Laura, joka on saanut verensokerimittarin suojapussukasta parhaan mahdollisen iPod-kotelon (kyllä, mulla on yhä iPod).

Kuva: All Over Press.

 

Kommentit (18)
 1. Yllättäviä löytöjä voi tehdä toreilla, Hong kongissa ja Kuljun kartanossa.

 2. Partiokauppa!!

  Ratsastusliikkeet! Huikeita löytöjä… hmm.. mä oon vähän pihistellyt näitä tipsejä ;)) tunnustan.. 🙂

  Ja, paras kaikista, Agri market. ! 

  1. Nyt kiinnostaa! Mitä saa Argimarketista, joka kuvailee itse tekevänsä ”maatalous-, kone-, puutarha- ja harraste-eläintuotekauppaa”? 🙂 -Laura-

   1. No, koska: oon jo monta vuotta hakenut sieltä mm alehintaan n 10-35 eurolla näitä talvikenkiä/syyspopoja, jotka kaupoissa maksaa satasia ;)) nilkkureita! Mä pidin talleilla niitä jo vuonna -82! 

    Ja. Siellä löytää ihan älyttömästi mm rotseja, housuja, kenkii, pipoja, etc! Name it! Ja, Agrissa kyl vaa pitää olla se ns vaatepuoli! Jossain Agreis ei oo.. 

    Että tässä mun ”salaisuudet” tuli kaapista pois 😉 en oo oikeesti ennen sanonu tästä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *