Paluu tv-menneisyyteen: Kokkisota ja Bumbtsibum! palaavat ruutuun!

la_bumtsi.jpg

Juuri nyt, kun ihmiset kaipaavat lohtua, yhteenkuuluvaisuutta ja naurua, kaivetaan vanhat tv-suosikit naftaliinista. Sattumaako? Syynä varmojen suosikkien nousulle on varmasti myös perinteisen television taloudellinen ahdinko, mutta palveleehan tämä myös nostalgiannälkää ja luo puheenaiheita kahvipöytään (myös mummolan, anopin ja huoltamon baarin kahvipöytään).

Saimme juuri tiedon, että MTV alkaa näyttää ensi keväänä Kokkisodasta ja BumbtsiBumista uusia jaksoja. Olemme erittäin innoissamme, mutta mielestämme myös nämä helmet ansaitsivat uuden tulemisen

Tuttu juttu -show

Tämä konsepti todellakin toimisi edelleen! Haluan nähdä parisuhdeleikissä erityisesti Aku Hirviniemen ja Niina Lahtisen, Roope Salmisen ja Sara Siepin sekä Kimi ja Minttu Räikkösen. Juontajiksi joku tämän hetken ykkösmusakaksikko läppää heittämään… Ehkä teillä olisi aikaa Jare ja VilleGalle?

 Onnenpyörä

Ai jai, ainainen jännitys siitä, osaavatko kilpailijat erottaa konsonantin vokaalista ja miten ihmeessä ”hernekeitto on laskiaisen purkka”.

Napakymppi

Miksi tämä ei jo ole takaisin telkkarissa! Ei minulla ole aikaa matkustaa Kanarialle, jossa Kari Salmelainen ilmeisesti joskus heittää Napis-keikkaa. Ja miten viihdyttävää on pohtia sarjaa sosiologisesta näkökulmasta, kun ihminen perustaa parinvalintaa kysymykselle, ”minkä väriset ovat housusi” tai ”syötkö aamupalaksi puuroa vai muroja”?

 

Mitä fiiliksiä ysärisarjojen paluu aiheuttaa? Ja mitä sarjaa itse kaipaisit nostalgiannälässäsi takaisin?

 

lily_byline_anna_2.jpg

Teksti: Anna Karhunen Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

Uusista sarjoista sinua ehkä kiinnostaa Sarah Jessica Parkerin paluu telkkariin?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *