Pane lisää veronmaksajia

tero.jpg

”On aika naida ilman ehkäisyä. Yhteiset rahat ovat pian niin loppu, että vastuuntuntoisen nussijan kuuluu hedelmöittää uusia veronmaksajia. Seksin ei tarvitse olla mitään joogaa, jossa etsitään oman sielun nautinnollisimpia sopukoita. Naimiseen tulee uusi nautinnon taso, kun sitä harrastaa kansallisromanttinen ajatus mielessä: tässä minä teen Suomelle hyvinvoinnin maksajaa, joka kustantaa aikanaan iltapäiväkahvini palvelutalossa.

Olen tosissani. Jos emme lisäänny, Suomesta tulee Japani, jossa vanhusten vaippoja myydään jo enemmän kuin vauvanvaippoja. Japanilaiset ovat alkaneet vierastaa fyysistä kosketusta ja raskauksia. Miettikää. Saarella on kehitelty härskeimmät seksin muodot pikkarinnuuhkimisineen, mutta siellä ei osata nussia perinteisellä tyylillä.

Tavallinen Suomen kansalainen ansaitsee lähes kaksi miljoonaa elämänsä aikana, joten vauva on jo syntyessään miljonääri ja hieno veronmaksaja. Hedelmöitys on kuin laittaisi rahaa yhteiseen pankkiin.”

Tero Kartastenpää, Trendi 3/2014

 

Tero, mistä idea panokolumniin kumpusi?

”Tekstin ajatus oli, että kaikki teot ovat yhteiskunnallisia, kortsutta hässiminenkin. Ihmiset hankkivat lapsia, koska ovat aina halunneet lapsia. Eihän se ole mikään syy! Uusien suomalaisten siittäminen veronmaksajiksi sen sijaan on oikein hyvä syy. ”

Jos olisit nainen, millainen nainen olisit?

”Terhi Kartastenpäänä olisin yhtä rasittava kuin nyt mutta lempiaiheeni olisivat käänteisiä: puhuisin paljon vaginastani ja perinteisen naisellisuuden haitallisista puolista. Terhi Kartastenpään lempimusiikkia olisi raivokas PJ Harvey, mutta hän kuuntelisi sitä vain Spotifyn yksityistilassa.”

Mistä asiasta olet ollut tänään ihan fiiliksissä?

”En mistään vielä. Olen ’ihan fiiliksissä’ enintään kerran viikossa, koska pohjimmiltani olen näätämäinen, enkä useinkaan uskalla näyttää innostustani kuin lähimmäisilleni. Tänään myöhemmin saatan olla hitusen fiiliksissä Kielikello-lehdestä, Maajussille morsiamen pudotusjaksosta, Tove Jansson -näyttelystä ja Kööpenhaminassa asumisesta.”

img_1193_300dpi.jpg

Tero Kartastenpäältä ja Jani Timoselta on juuri julkaistu kirja  Provo opas – ärsyttämisen jalo taito (WSOY).

Kommentit (7)
 1. Hei, kysyn nyt tässäkin tätä.  Blogini uusimmat jutut-lista ei näytä päivyttyvän, ollut n. viikon verran ”jumissa”. 2 juttua odottelee pääsyä jonoon, näkyvät kyllä blogissa. Missä vika? Voitteko auttaa?

  Kysyin samaa vieraskirjassakin . tv. mrs. K.

  1. Sama vika muuallakin täällä, ainakin mulla ja Kristalla myös.

   1. Ai? Olispa kiva saada se korjattua?

  2. Hei!

   Ensinnäkin pahoittelemme jumitusta! Toiseksi meillä on hyviä uutisia: digineromme selvittää ongelmaa parhaillaan. Toivottavasti pian pelittää!

   1. Kiitos, taas toimii!:)

 2. Ihana Tero! <3

  1. Veit sanat suustani! 

   Nimim. Tero 4-ever

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *