Pänniikö? Piristy yllättävillä keinoilla

ToimitusArki muuttuu, jos ei nyt aivan juhlaksi, niin ainakin entistä mehevämmäksi, kun peruspuuhia piristää virkistävällä rekvisiitalla ja oikealla asenteella. Kumarrus lilyläisten oivalluksille:
 

1) Onnenpäivä-blogin A. Sinivaara sen kiteyttää: jopa siivoaminen on kivaa, kun on oikeat välineet.

2) Kaikki on hauskempaa hääpuvussa, erityisesti tasa-arvon puolesta marssiminen, kuten Sekaisin Seregistä -blogissa osuvasti vinkataan.

3) Ite puin -blogin Tiiti osoittaa, että itseä pännivien asioiden sanominen on iskevämpää, kun niiden perään sanoo perkele.
 

Teksti: Laura, jonka mielestä kalenterimerkinnät pitää ehdottomasti kirjoittaa erivärisillä kynillä, muuten viikot näyttävät tylsiltä. Kuva: Ite puin.

Kommentit

Amma
Why you little!!

Uu, eriväriset kynät!! Mä oon NIIN unohtanut sen ja sillähän mä saisinkin vähän järjestystä meidänkin seinäkalenteriin, sillä periaatteesta vastustan jotain perhekalenteria, puistattaa ajatuskin. Kalenteriin kun on pakko kirjata mm. pojan hoitovuorot, ne kun vaihtelee päivittäin.

Joo, jokaiselle oma väri, tää on hyvä, KIITOS LAURA!

Toimitus
Toimitus

Ole hyvä! :) Mun värilliset kynät oli kerran muuton yhteydessä kateissa pari viikkoa ja tein kaikki kalenterimerkinnät tavallisella kuulakärkikynällä. Ahdistuin niin, että väritin tylsät merkinnät jälkikäteen kun löysin kynät. -Laura-

maripui

Mä just mietin tätä aamulla, kun kävelin puoltoistatuntia duuniin sateessa ja lahkeet ja sukat rupes kastumaan. Että asiat ei oikeestaan tunnu yhtään niin pahalta, kun vaan lakkaa valittamasta. Että jos pännii, niin lopettaa sen pännimisen. Napsauttaa ittensä irti siitä. 

Munkaan päivä ei tänään menny ihan pulkkaan.. Siispä ihan kiva löytää kohtalontovereita muistaki blogeista! ;)

http://www.lily.fi/blogit/jojolife/sata-salamaa-iskee-tulta-ja-koko-elama-rajahtaa

Kommentoi