Paperilehden ilot (eli miksi kannattaa lukea Trendiä)

 

trendi_lily1.jpgSaimme tässä päivänä eräänä kiinnostavan palautteen Trendistä.

Trendissä vierailee monia Lilystä tuttuja loistavia bloggareita, heistä kiitos! Olen silti miettinyt, tuoko lehti itsessään paljon lisäarvoa vai saanko kaikki parhaat trendit jo noista tutuista blogeista täältä Lilystä..? Vielä en ole tilaaja, mutta harkitsen vakavasti! Ihanan paljon kaikkea lehdestä kyllä löytyy!

Maiju

 

Kysymys on hyvä, sillä Lily on monipuolinen sivusto, josta löytyy vaikka mitä. Ihan kaikkea blogiyhteisö ei kuitenkaan – ainakaan vielä – tarjoa. Kun luet Lilyn lisäksi Trendiä, saat esimerkiksi tätä:

Asiantuntijoiden toimitetut neuvot

Maaliskuun Trendissä on juttu, jossa menestyneet naiset kertovat, kuinka uralla edetään. Toimittaja Maria Ruuska haastatteli juttua varten viittä työssään erinomaisesti menestynyttä naista kantasolututkijasta ministerin erityisavustajaan. Jutun kuvitti huippu Minni Havas.

Pitkät henkilöjutut

Lilyssä on esimekriksi Emilia S:n ihana Kuplia-palsta by Emilia S, joka kertoo julkkujen tämän hetken kuulumisista. Jokaisessa lehden numerossa on pitkä henkilöhaastattelu ajankohtaisesta, kiinnostavasta tyypistä. Maaliskuun Trendissä Olavi Uusivirta paljastaa, millainen hän on oikeasti miehiään. (Jutusta selviää esimerkiksi, miten Olavi usutti bändin jäsenensä juomaan tuhkakupillisen vessanpöntön vettä, minkä jälkeen kaveri joutui sairaalaan.)

Laadukkaat muotieditoriaalit

Lily on täynnä upeita muotisisältöjä, kuten Jepsukan hienot asukuvat, Mi Mi Mendinen tyylikkäät otokset ja Laura Paanasen muotiuutisia kertova Tyylitietotoimisto. Jokaisesta printti-Trendistä löytyy monta laajaa muotieditoriaalia, joiden tekemiseen on osallistunut iso joukko ammattilaisia valokuvaajasta stailaajaan ja mallista meikkaajaan. Esimerkiksi tämän kuun lehden muotijuttuja tekivät loistavat stailistit Henna Koskinen ja Suvi Poutiainen sekä kuvaajat Zoey Grossman ja Riikka Kantinkoski.

Tutkittua terveyttä

Trendissä käsitellään terveys- ja hyvinvointiaiheita joka kuukausi. Juttujen pohjana on aina uusin, tutkittu, toimitettu ja tarkistettu asiantuntijatieto. Kuten se, että mummoalkkarit ja saippua, jonka pH on alle 7, tekevät hyvää alapäälle.

 

Teksti: Julia, joka fiilistelee ihan konkreettista aikakauslehtipaperia. Sohvalla tai vaahtokylvyssä makoillen. Toisessa kädessä skumppalasi.

 

Kommentit (4)
  1. Olisin mielummin kylvyssä paperilehden kuin padin kanssa.

  2. Mutta miten se paperi tähän liittyy, voishan noi samat lehden tekstit ja jutut saada Padillekin?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *