Parhaat äitiysblogit löytyvät Lilystä

vauva_paa.jpg

Oletkin ehkä jo tutustunut Lilyn huippusuosittuihin, perhe-elämää käsitteleviin palstoihin Isyyspakkaus ja Puutalobaby. Lilyyn on löytänyt myös joukko muita mainioita äitiyteen, raskauteen tai perhe-elämään keskittyviä blogeja. Esittelemme niistä muutamia – löydä joukosta omat suosikkisi.

Odotetaan yhdessä

 Odottavan aika on pitkä tarjoilee taitavasti kirjoitettuja ja koskettavia aikuisen naisen tarinoita siitä, miltä tuntuu olla raskaana (juonipaljastus: ei välttämättä aina niin ihanalta).

Ensiaskeleitapalstalla odotetaan esikoista yksin. 19-vuotias palstanpitäjä avautuu tuntemuksistaan, ja palstalla käydään vilkasta vuoropuhelua. Mukana myös lauma karvaisia kavereita!

Laura loves täräyttää osuvasti niin äitiydestä kuin elämästä yleensäkin, rikkoo (tyhmää) kaavaa pukemalla poikansa pinkkiin ja koukuttaa mahtavan palstansa pariin myös lapsettomat lukijat. Parivuotias Sulo saa sisaruksen hetkenä minä hyvänsä.

Äidit, vaavit ja taaperot

Ilman sinua olen lyijyä -palstalta saat lapsi- ja eläinperheen arkeen ja juhlaan liittyvää tohinaa. Yleinen tilitys, maailmanmenon ja muiden ihmisten ihmettely ja parisuhteen kiemurat vilahtelevat myös blogin aiheissa.

Ma-material Girl on ollut Lilyssä mukana alusta asti. Kolmekymppinen Mindeka on kaupunkilaisäiti, joka on siirtynyt muotialalta hoitovapaalle. Hän kirjoittaa rehellisesti ja tunteellisesti elämästä reilun vuoden ikäisen esikoisen kanssa. Lue  vinkkejä niin vaippaihottumaan kuin vaatekaapin järjestykseenkin!

Mom and a Prince palsta tunnettiin ennen nimellä 19 and Pregnant. Vauva syntyi lokakuun alussa, ja nyt seurataan elämää pikkuisen kanssa. Myös 19-vuotias Puolivahingossa elää pikkuvauva-arkea.

Yksi kaksi, meitä on kaksi HelloAiochi elää kaksin pienen Kain-vauvan kanssa. Teräviä ja hauskoja huomioita arjesta.

Kahvia ja unelmia Blogissa käsitellään vauvaelämää ja pohditaan vakavia, muun muassa äitimyyttiä. Kirjoittaja on 29-vuotias tuore äiti ja blogiaddikti. Ihania kuvia!

Nyt on sinun vuorosi esittäytyä:

Haluamme tutustua vanhemmuutta käsitteleviin blogeihin. Mainosta omaasi tai seuraamaasi vauvablogia alla!

Eikö sinulla vielä ole omaa blogia? Perusta se Lilyyn. Se on helppoa ja ilmasta, lue lisää täältä.

Testi: Anna Karhunen, joka ei ole äiti tai raskaana, mutta koukussa lähes näihin kaikkiin
Kuva: Puutalobaby

 

Kommentit (24)
  1. 28-vuotias takatöölöläinen odottaa ensimmäistä yllätysvauvaansa. Kirjoitusten aiheina odotus, parisuhde, matkustaminen, yhteiskunta ja liikunta.

  2. sonjaaleksandras
    4.5.2015, 05:26

    26-vuotias vaimo ja 3/15 -syntyneen pojan äiti! Liikuntaa, arkea, sisustusta ja ruokaa, pohdintaa äitiydestä! Tervetuloa <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *