Parhaat halvat sukkahousut

Toimitus

Onko sinunkin luottoasusi talvella mustat sukkahousut ja hame? Niin meidänkin, joten vuosien varrella on tullut kokeiltua ja löydettyä ne, joissa on paras hinta-laatusuhde. 

1. Parhaat arkisukkahousut

Mistä? Parhaat arkisukkikset löytyvät Marks & Spenceristä. Näitä sukkia on hamstrattu jo aikanaan Lontoon-reissuilla ennen kun merkki tuli saataville Sokokselle. Hinta noin 10 e pari, liikkeessä on usein settitarjouksia.

Miksi loistavat? Peittävät, mattapintaiset sukkikset eivät mene miksikään konepesussa, joten ne sopivat kovaan kulutukseen. Housut nousevat navan ylle ja pysyvät hyvin jalassa rullautumatta, eli ne ovat toimistoistumisessa ja joka paikkaan säntäilyssä mukavat.

2. Parhaat sukkahousut pakkasille

Mistä? Cubuksen fleecesukkahousut toimituksen vilukissa on testannut toimivimmiksi. Hinta 14,95

Miksi nämä ovat loistavat? Fleecesukkahousut pitävät varmasti lämpimänä. Vilukissa laittaa ne jalkaan, kun lämpötila tippuu alle 10 asteen, näillä pärjää myös miinusasteiden puolella. Sukkikset sopivat kivasti paksujen takkien ja villapuseroiden kanssa.

3. Parhaat juhlavat talvisukkahousut

Mistä? Lindex loistaa talvisiin juhliin sopivissa sukkiksissa ja liikkeessä on usein hyviä kimppatarjouksia.

Miksi nämä ovat loistavat? Lindexin sukkisvalikoima on niin kattava, että samalla reissulla voi ostaa sekä sievät kuvioidut sukkikset että mustat paksut sukkahousut, jotka ovat lämpimät mutta samalla pienen kiillon ansiosta tarpeeksi siistit juhlamekon alle.

Mistä sinä ostat luottosukkiksesi? Nyt saa vinkata!

Teksti: Anna Karhunen

Kuva: iStock-photos

Kommentit

yksiplusnolla
yksiplusnolla

"Parhaat arkisukkikset löytyvät Marks & Spenceristä." 

Niin löytyy! Ne ei nyppyynny useassakaan pesussa eikä niihin tartu kaikki maailman karvat. Lisäksi ne tuntuu olevan jotenkin sopivasti matta- ja kiiltopinnan väliltä. Parhaat mihin oon törmänny. 

Toimitus
Toimitus

Kyllä! Karvapointikin allekirjoitamme. Myös kissan kiehnäämällä sohvalla sääret pysyvät karvattomina (ainakin sukkisten ulkopuolelta, heh)! - Anna

Lillinen (Ei varmistettu)

Hei, millä nimellä nämä mahtaa liikkua siellä? Ostin kerran jotkut control-henkiset paksut, mustat, sukkikset, mutta ne puristi VARPAISTA. :D Oli pakko heittää ne pois. Olen tykännyt itse Tommy Hilfigerin mustista paksuista sukkiksista (vähän TH:n kommentit kyllä kirpaisee...), edullisemmat kuin Calvin Kleinin vastaavat (nämä molemmat ovat mattoja ja täysin peittäviä!).

yksiplusnolla
yksiplusnolla

En muista nimeä, mutta ne mitä oon käyttäny sanoi paketissa jotain semmosta "lämmittää kylmällä, viilentää kuumalla" -henkistä asiaa. Spesiaaliteknologiaa ilmeisesti :D control-vaatteet kierrän kaukaa kun ne puristaa aina jotenkin hankalasti... 

Toimitus
Toimitus

Olemme todenneet saman, control-sukkikset usein puristavat erikoisista paikoista ja eivät ole ne mukavimmat pökät koneen ääressä istumiseen! Nämä on tietysti vähän vartalotyyppikysymyksiä, mikä on Se Paras Malli. Nämä suosikkimme ovat todella perus-sukkahousut mattapinnalla, ilman mitään litistyksiä, myyjä osaa varmasti auttaa oikean mallin löytymisessä! :) Hyvä vinkki myös tuo TH!

Riia Meikkipää

Täydellistä! Arvatkaa minne suuntaan seuraavaksi - todellakin Marks & Spencerille! Kiitos tästä postauksesta, miten onkin mahdollista että juuri nuo ovat jääneet testaamatta. Lindexin sukkikset ovat jees, mutta nyt menee nämä testiin.

Toimitus
Toimitus

Mahtavaa, että pystyimme olemaan avuksi! :)

Keisariina (Ei varmistettu)

Hei, nyppääntyykö nuo Cubuksen fleecesukkikset? Aikaisemmin omistamani fleecet on nyppäätynyt jo yhdessä käytössä tosi rumiksi. :/

Toimitus
Toimitus

Nyppääntyminen on fleecesukkisten murheenkryyni, mutta nämä Cubuksen kestivät viime sesongin omassa käytössäni hyvinä :) -Anne

Annakala (Ei varmistettu)

Mulla nyppyyntyi päivässä aivan käyttökelvottomiksi. Vyötärönauha oli myös niin löysä, että valuivat, ja siis koko S! Ei jatkoon täällä. :(

Karoliina S (Ei varmistettu)

Suuntaan kyllä heti huomenna M&S:lle!

Toive; viitsisikö joku teistä testata muotoilevia alusvaatteita puolestani niin voisin sitten siinäkin asiassa marssia suoraan kauppaan? :)

Toimitus
Toimitus

Kiitos juttuideasta :) Idea tähän sukkisjuttuunkin syntyi, kun sitä toivottiin kommenteissa. Miksei testattaisi myös muotoilevia alusvaatteita... Vatsa sisään, rinta ulos ja pistetään korvan taa!

Tindeliini
Sweet like cinnamon

Wolford! Kallis merkki, mutta sukkahousut istuvat hyvin, kestävät konepesua ja raisuakin menoa. Tukholmassa käydessä kannattaa tsekata Åhléns, siellä usein pareja -70% tarjouksessa! Näin opiskelijallakin on varaa niihin. Toinen suosikki on Åhlénsin omat sukkahousut, halpoja kuin makkara mutta laatu hyvää. Toki siis itse suosin vähän paksumpaa versiota (ehdoton suosikki 70 den koska peittää kunnolla), joten saattaa vaikuttaa tähän kestävyysasiaan...

Toimitus
Toimitus

Superhyviä vinkkejä! Pitääkin katsastaa Åhléns seuraavalla ruotsinreissulla :)

Tuulinilkka (Ei varmistettu)

Itse petyin Wolfordien malliin: sukkahousut oli sellaiset putkilot, että lepattivat nilkoista. :/ Muuten laatu hyvä.

L9 (Ei varmistettu)

Oujee, Åhlens! Ostin sieltä viime vuonna myös niitä fleecesukkiksia, olivat oikein tarjouksessa :) hyviksi ja kestäviksi osoittautuivat!

Iinu (Ei varmistettu)

Oli pakko tulla itsekin liittymään hehkutukseen; ne Marks & Spencerin lämpösukkikset (en muista minäkään mallia, mutta juuri se "lämmittää kylmällä, viilentää kuumalla"-versio) ovat puhdasta kultaa! En ole koskaan ollut varsinainen housunainen, ja käytin vuosia surkeita halpissukkiksia, jotka venyivät ja nukkaantuivat, tai repesivät aina heti. Ostin ensimmäisen parin näitä M&S:n sukkiksia noin vuosi sitten, ja siihen olen jäänyt. Kestävät, upean näköiset ja todella mukavat päällä. Ihanaa, kun hyvät tuotteet saavat ansaitsemaansa suitsutusta.

Toimitus
Toimitus

Kiva kuulla, että sinäkin olet löytänyt hyvän tuotteen!

Vivi
Elämäni palasia

Ihan pakko tulla näin M&S:n entisenä myyjänä kommentoimaan: nuo kaikkien kyselemät sukkikset on Body sensorit elikkäs nämä

ja ne tosiaan on lähes kaikkien myyjienkin lempparit koko valikoimasta! :) Omat suosikit on myös perusmustat melko matat Magicwearit. Siinä pari vinkkiä joista voi aloittaa kokeilun!

karppaaja (Ei varmistettu)

Vähän kaksijakoista on minulla sukkahousujen käyttö. Toisaalta kulutan paljon halpis sukkahousuja, toisaalta käytän myös parempia merkkejä. Housuja en turhan usein käytä, joten hyville sukkahousuille on aina käyttöä. Arkikäyttöön sopii vaikka Voguen mallit, esim. Pleasure 40. M&S:n sukkahousuja en ole kokeillut. Aika usein kuitenkin vedän jalkaan Kunertin, Falken tai Oroblun sukkahousut. Joskus Wolforditkin.

Fleecesukkahousut löysin Prismasta. Olen kokeillut jo. Hyvin tarkenee pikkupakkasessa. Jos ei kovemmilla, niin turvaudun varmaan edelleen paksuihin villasukkahousuihin. Lindexin ja HM:n versioita. Aina voi laittaa alle ohuemmat, vaikka mikrokuitusukkikset.

Ja totta tosiaan, Lindexiltä löytyy monenlaista sukkista. Kuviollisia ja värillisiä sukkahousuja on tarttunut Lindexiltä mukaan monet kerrat. Luulenpa, että huomisellakin ostosreissulla....

Haiduk (Ei varmistettu)

Täytyy mainita että fleeceä lämpimämmät ovat merinovilla sukkahousut, joo maksavat kaksikin kymppiä mutta niitä kun laittaa kahdet päällekkäin niin tarkenee jopa -20 pakkasilla, ainakin lapissa, Helsingin tuulessa ei sukkiksilla taida tareta.

karppaaja (Ei varmistettu)

Maksoi kashmir villaiset sukkahosut jo kaksi kymppiä. Olen jo testannut ja ainakin vielä pikku pakkasessa tarkenee yksillä sukkahousuilla. Käytän itsekin usein talvella kaksia sukkahousuja päällekkäin. Merinosukkahousut ostan jos 20-30€:lla löydän. Saa mielellään olla vaikka Falken tai Kunertin.

Kommentoi